Astra cosmo bir kaç soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cosmo_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kapı cebinden baska alternatif yok malesef
Kol dayama altı pek kullanışlı olmuyor.
Astra h sahiplerinin tamamının ortak sorunu bu, aklımda bunla ilgili fikir var ama ne derece kullanışlı olur bilemiyorum, habi şu mercedes b serisinde var olan vites yani gögus altındaki file gibi bişey yapılabilir

Evet bu konularda çok yetenekli insanlar çıkabiliyor ben biraz beceriksizim. Şu yukarıdaki bardaklık hoşuma gitti yurt dışından alamam( uğraşamam ) ama bir ara sanayiye uğrayıp gözümle görerek almayı düşünüyorum.

Daha sonra Farları temizletme planım var ama onu boş bir vakitte kendim yapmayı planlıyorum. Far temizleme kiti temin etmem lazım bir kaç yere sordum bulamadım siparişle gelecek artık yada netten alacam deneyeceğim inşallah elime yüzüme bulaştırmam.

Evet böyle bir şeyin varlığından yeni haberim oldu yalnız iç hacmi kısa gibi taşıyor mu içine konulan malzemeyi sağa sola dökülüp rezil etmesin yolda kaza bile yaptırır Allah korusun. Aslında bardaklık var ama çok saçma bir şekilde kolçağın altında. Yani mümkün değil oraya bir şey konulamıyor. Resim koymuşsunuz onu göremedim açılmıyor. Teşekkürler hemen bu bardaklıktan bir tane temin etmem gerekiyor. Sorunu bir şeyler içmeyerek çözdüğünü sananlara da faydalı olacaktır. Sağolun.

ama yinede itiraf edim cok kullanisli degil havalandirmayi asagiya yukariya saga sola ayarlayamiyosun yani alirsanda önce havalandirmayi kendine göre ayarla sonra monjajini yap .

Geri