AsTrA COSMO su olanlar Buraya

yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
ama ben bıraz takıntılı bır adamım hayalimdeki araç selçuk köylü arkadaşın ki gibi 1.3 olması değil tabi dış donanım iç donanım içde aliminyum görüntü olmalı spor sürüş modu olmalı
elegansları sevmiyorum bu konuda içi bej benim şu an ki aracımın içi de bej hoşuma gitmiyor
malesef gökhan hocam takıntım geçmedi

ama ben bıraz takıntılı bır adamım hayalimdeki araç selçuk köylü arkadaşın ki gibi 1.3 olması değil tabi dış donanım iç donanım içde aliminyum görüntü olmalı spor sürüş modu olmalı
elegansları sevmiyorum bu konuda içi bej benim şu an ki aracımın içi de bej hoşuma gitmiyor

yalçın bey benim araç satıldı.

cosmo seni fazlasıyla memnun edecektir içine binince farkını anlayacaksın.cosmo larda spor modu yok njoy larda var, benimkin de yok
bir araştırın diyorum cosmolarda opsiyonel bir özellik zaten spor mod eleganslarda da var opsiyonel njoylarda opsiyonel dahi spor mod yok benim bildiğim yani her cosmo da yok

yok estağfurlah, herkesin zevkleri farklı tabi. 2005'te 1.3 dizel varmıydı bilmiyorum ben alırken yoktu, 1.7ler vardı. Ama benzinli 2005 cosmo'yu 32-33 max. en temizinden alabilirsiniz. 35 yüksek rakam benzinli ve 2005 için.

arkadaşım ben yazın araba fiyatları yükseldiğinde arabamı aldım, 2005 model elegance 50.000 km deydi, orjinal vuruğu kırığı boyası yoktu arabanın ben 28.000 ytl ye aldım, o 35.000 ytl isteyen arkadaş ŞAŞŞŞŞŞIRRRMIŞŞŞŞ.....

arkadaşım ben yazın araba fiyatları yükseldiğinde arabamı aldım, 2005 model elegance 50.000 km deydi, orjinal vuruğu kırığı boyası yoktu arabanın ben 28.000 ytl ye aldım, o 35.000 ytl isteyen arkadaş ŞAŞŞŞŞŞIRRRMIŞŞŞŞ.....
şaşırmış diil kafayı sıyırmış

benimki dizeldi 30000km 32500ytl ye verdim

şaşkın maşkın araç onun aşagıya vermiyor ne yapalım:(

Geri