AsTrA COSMO su olanlar Buraya

02.01.2008 Tarihi itibariyle ben de 1.6 16V 116HP Opel Astra Sedan Cosmo + Xenon paketli aracıma kavuştum ve memnunum...
aracınızın donanımını yazabilirmisiniz Xenon la far yıkama ve cruise control ve park sensörü var. cosmoda standart yarı deri koltuk otomatik klima 8 hava yastığı sanırım bunlar var kabaca 2005 de sanırım şuan opsiyonel olan cosmo donanım adında satılanlar standart (esp nin dışında ve afl nin dışında)

arkadaşlar merhaba. yerimi bilmiyorum ama bi sorayım dedim. 2005 astra hb elegance 1,6 twinport artı IDS plus sport sürüş modu var. araç 65 binde. lastikler yeni değişti. kısmetse astra sedan 1.3 cdtı düşünüyorum. malum yakıt. bu aracım kaça gider? en kısa zamanda satıp sedan dizel almak istiyorum.

arkadaşlar merhaba. yerimi bilmiyorum ama bi sorayım dedim. 2005 astra hb elegance 1,6 twinport artı IDS plus sport sürüş modu var. araç 65 binde. lastikler yeni değişti. kısmetse astra sedan 1.3 cdtı düşünüyorum. malum yakıt. bu aracım kaça gider? en kısa zamanda satıp sedan dizel almak istiyorum.

Benim aracıma opel bayi geçen ay 25.000 ytl demişti, yani 26-27.000 ytl'ye belki satabilirsiniz ama ben olsam böyle bir takasa asla yanaşmam.
Aracınız ne renk? Herhalde xenon paketi de bulunuyordur.

Geri