AsTrA COSMO su olanlar Buraya

cosmo seni fazlasıyla memnun edecektir içine binince farkını anlayacaksın.cosmo larda spor modu yok njoy larda var, benimkin de yok

cosmolarda sport modu var enjoylarda yok diye birşey yok..ids+ paket elagance yada cosmolara eklenebiliyor sadece,böylece sport tuşu oluyor..enjoylardaki sport tuşu ise easytronic vites olduğu için,esp+ oluyor ve ayarı enjoylardaki sport tuşundan yapılıyor...

ben de njoy larda yok demiyorum zaten .kendi arabamdan ve galerilere gidip incelediğim 3-5 cosmo lardan biliyorum.

ben de njoy larda yok demiyorum zaten .kendi arabamdan ve galerilere gidip incelediğim 3-5 cosmo lardan biliyorum.

yok zaten, sen enjoylarda var cosmolarda yok demişsin ona istinaden dedim ben..önceki senden alıntı yaptığım mesaji bidaha oku istersen arkadaşım...yoksa ikimiz de aynı şeyi savunup anlaşamıyormuyuz?:)

arkadaşlar panoromik tavan ses yapar mı rüzgar sesi falan birde güvenlik açısından sıkıntı çıkıyor mu bunun la ilgili bir araştırma sonucu bilen var mı?

Merhabalar
ben uzun zamandan beri astra hastasıyım ama bıraz kıl bir adamım açıkcası piyasada aradıgım arabayı bulamadım benim begendıklerimde benzinli 2005 astra ya 35bin civarı para istiyor.
Neyse benim size sormak istedigim cosmoya verdiginiz fazla parayı hak ediyor mu? spor sürüş modu gercekten işe yarıyormu?
ilginize şimdiden teşekkür edrim

Benim araca opel bayileri 24 bin lira dedi , acaba o adam 35 bine neyi satıyor?
Benim arabada Spor modu çok nadiren kullanıyorum genellikle biriyle dalaştığımda daha keskin gaz komutları vermesi için kullanıyorum, hızlı gidince IDS+ amortisörleri zaten kendisi otomatik olarak sertleştiriyor spor tuşuna ekstradan basmak ihtiyacı duymuyorum. Ama düz astralarda bu fonksiyon yok tabi, sırf gaza tepkilerin daha çabuk olmasının çok bir getirisi olur mu emin değilim.
Ben içi boş donanımsız arabalardan hoşlanmıyorum, şimdi alacak olsam gene paraya kıyar donanımlısını alırdım, insan elindekinin değerini ancak kaybettiğinde anlıyor

Bu arada yeni cosmolarda katlanabilir yan aynaların, lastik basınç göstergesinin , yüksek kalite opera müzik sisteminin ve Hi-Fi hoparlör setinin, kemer takma ikazının kim vurduya gittiğini söylemek lazım, yani aslında opel astraların cosmo modeline hırsızlığının yanı sıra gizli zam da yapmış durumda.
ranting2ot5.gif

02.01.2008 Tarihi itibariyle ben de 1.6 16V 116HP Opel Astra Sedan Cosmo + Xenon paketli aracıma kavuştum ve memnunum...

02.01.2008 Tarihi itibariyle ben de 1.6 16V 116HP Opel Astra Sedan Cosmo + Xenon paketli aracıma kavuştum ve memnunum...

hayırlı olsunnn fotolarını bekliyorum ona göre:)

son noktayı koymak bana düştü 33.000 km opel astra full+full 2007 siyah cosmo sahibinden.com da bakın görün varmı ötesi :)

son noktayı koymak bana düştü 33.000 km opel astra full+full 2007 siyah cosmo sahibinden.com da bakın görün varmı ötesi :)
Aracınızı gördüm tam benim istediğim donanıma sahip ama otomatik istemiyorum ben video su falan var en az 15 kez izlemişimdir.Araç harika fiyatta normal aslında keşke düz vites olsaydı ben bu fiyata bu arabayı alırdım.:(

Geri