Astra Coupe Da Orta Konsoldaki Yedek Cd Lik Işiği

bahsettiginiz bu parca ise ışık yok

coupe14hn1.jpg

bu fotodakı bahsettıgımızın ta kendısı ancak ben aksamları hıc görmedım ama arkadas yanmadıgını soyluoyor demekkı varmıs dedım allah alla

arkadaslar ne ışık var nede led içine cd koydugunuzda beyaz olan kutucuk mekanik bir sistem sayesinde kırmızı oluyor (dolu oldugunu gostermek için)
içindeki plaka hareket ediyor ve bu sekilde renk degistiriyor Led takmak da mantık dahilinde olmayacak birşey degil bence yapılabilir ama orjinali bozmayın derim ben

weSti555' Alıntı:
arkadaslar ne ışık var nede led içine cd koydugunuzda beyaz olan kutucuk mekanik bir sistem sayesinde kırmızı oluyor (dolu oldugunu gostermek için)
içindeki plaka hareket ediyor ve bu sekilde renk degistiriyor Led takmak da mantık dahilinde olmayacak birşey degil bence yapılabilir ama orjinali bozmayın derim ben

ben orjinalde varsa dedim.. eğer orda aydınlatma varsa ancak led olabilir. ama yoksa yoktur yani:D

ewet arkadaşm bnde demnden berii bundan bahsediyorumm
ben içine CD de koysam renk değişmiyor nedense kırmızı olmuyorr
bunu nasıl çözzeblirim???:o :o

weSti555' Alıntı:

acma dugmesine basın acılınca sol ön köşede kırmızı bir pim var o pimler kırılmıs olabilir bi bakın devam edelim

astrammm' Alıntı:
o cd saklama bolmesının cd cıkartılması ıcın basıldıgı dugmede ısık yokmu
??
Işık yok dostum bölme boşken düğmenin yanındaki ışık gibi gözüken kısım siyah, dolu iken kırmızı oluyor(cd'nin oturduğu kısımda kırmızı bir plastik parça var cd onu şeffaf bölmenin üzerine getiriyor ve böylece o gözde cd olduğu anlaşılıyor)

Geri