Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahaha Sıfırla göstergeyi. Sonra mahallede 3-4 tur at sabit 30 km hızla. sonra resim çek paylaş burada
Aracı alalı 7 - 8 ay oldu. Mazot o zamanlar 4 liranın başlarındaydı şimdi dayanmış 5 liraya. Artık ekonomiklik kalmadı. Lpgsi de mazotu da aynı durum
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şahsen lpg li araç alsam opel değil Honda marka bir araç alırım. Özellikle 2013 model ve sonrasıGörüşünüze katılmıyorum. LPG li araç bazı dizel modellerine göre her zaman daha masraflıdır. İleride doğacak her türlü masraf, motor rektefesi, yapım, güç kaybı vs. ilave masraf olur aracın orjinalini bozarak.Yazdıklarım bu model ve kullanıma bağlıdır.
Abi maşallahın var değiştirelimmi arabaları bu değerleri yakalayan zordur İstanbul için takasa açığım abiBu eski konuyu kış gelmeden canlandıralım...Yaz boyunca ortalama Yakıt Değerlerini Alalım..
Şehir İçi olursa sevinirim..
Ben bugün tesadüf eseri ortalama yakıt değerine baktım yaklaşık 240 km Şehir içinde( İstanbul trafiğinde de) 5.1 e düşmüş..Normalde 5,9 değerinin altına zor iniyordu...
![]()