Allah razı olsun kardeşim...Açıkçası nasıl oldu bu değer bende anlamadımAbi maşallahın var değiştirelimmi arabaları bu değerleri yakalayan zordur İstanbul için takasa açığım abi![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun kardeşim...Açıkçası nasıl oldu bu değer bende anlamadımAbi maşallahın var değiştirelimmi arabaları bu değerleri yakalayan zordur İstanbul için takasa açığım abi![]()
Bu eski konuyu kış gelmeden canlandıralım...Yaz boyunca ortalama Yakıt Değerlerini Alalım..
Şehir İçi olursa sevinirim..
Ben bugün tesadüf eseri ortalama yakıt değerine baktım yaklaşık 240 km Şehir içinde( İstanbul trafiğinde de) 5.1 e düşmüş..Normalde 5,9 değerinin altına zor iniyordu...
![]()
Astra J /2016 / 136hpArkadaşlar Astra DİZEL yakıt tüketim değerlerinizi bu başlıkta paylaşırsanız. çok faydalı olacaktır.
1-Astranızın kasoseri (Kasa'sını):
2-Astranızın Model yılını:
3-Astranızın motor gücünü
4-Nereden akaryakıt aldığınızı
5-Şehir içi - Şehir dışı ve karma tüketimlerinizi
6-Yol bilgisayarı veya Depo fulleme yoluyla elde ettiğiniz tüketim değerlerini.
Verdiğiniz tüketim değerindeki aracınızın. Yük durumunu (yolcu-Bağaj)
BU YAZDIKLARIMIZA İTİNA GÖSTEREREK YAKIT TÜKETİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK FAYDALI OLACAKTIR.
Astra Sedan J kasaArkadaşlar Astra DİZEL yakıt tüketim değerlerinizi bu başlıkta paylaşırsanız. çok faydalı olacaktır.
1-Astranızın kasoseri (Kasa'sını):
2-Astranızın Model yılını:
3-Astranızın motor gücünü
4-Nereden akaryakıt aldığınızı
5-Şehir içi - Şehir dışı ve karma tüketimlerinizi
6-Yol bilgisayarı veya Depo fulleme yoluyla elde ettiğiniz tüketim değerlerini.
Verdiğiniz tüketim değerindeki aracınızın. Yük durumunu (yolcu-Bağaj)
BU YAZDIKLARIMIZA İTİNA GÖSTEREREK YAKIT TÜKETİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK FAYDALI OLACAKTIR.
Start stop devreye giriyor mu? 1-2 lt bundan farkedebilir. Dpf sıkıntısı var sa bu da bayağı etkiler. Havaların soğuması da etkiler.Astra Sports Tourer 1.6 CDTI 110beygir
2014
Manuel
Çoğunluğu şehir içi 6.2
Fabrika verisi 3.9, neredeyse 2 katı tüketim var neden anlamış değilim