Astra Easytronic Şanzıman Ön yargısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
easytronice esp off yapalı 1 seneyi geçti.esp off olunca traction control de off oluyo. gazı pompalayıp devri sabitleyip esp off çok kalktım 97 binde baskı balata bitti sadece. bi sıkıntı olmaz yani ben garanti veriyorum :) bana dayandıysa herkese dayanır.

2011 model essentia 1.3 cdti easytronic sahibiyim.Aracım 32000 de şu ana kadar bir problem yaşamadım.Yalnız her ne hikmetse vites geçişinde yaptığı ses malesef sarsıntı olarak yorumlanıyor ve algıda bu şekilde oluşmuş.Kış aylarında ilk çalıştığında olan bu durum normal zaten.Motor ısındığında bu problem kalkıyor ortadan.

Bin keyfini çıkar Opel güzel araba

Sent from Turkey using Nokia Lumia 1520

hem otomatik hemde easytronik vites güncel kullanıcısı olarak benim için hiç bir fark yok kullanımda..manuelden veya otomatik araçtan easy vites araca geçildiğinde kullanıma bağlı 1 hafta belki kullanıcı alışmakta zorlanıyor ama sonrasında vites geçişlerini gaz pedalı ile ayarlayarak yapabiliyorsun ve vites geçişleri sıkıntısız oluyor. sıkıntı demek yanlış olur vites geçiş aralığı daha kısalıyor doğru devirde değişim yapıldığı için zaten bu sorun 1. vitesten 2 ye geçerken var diğer vites geçişleri gayet hızlı.. bunun haricinde baskı balatanın ömrünü uzatmak için en önemli etken kırmızı ışıklarda veya aracı durdurup beklediğimizde boş a yani N konumuna almak. böylelikle baskı balatanız manuel araçlarla aynı zaman aralığında bitecektir.

Geri