Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Egzoz istemiyoda jant ister doğrudur lastikler yeni olmasa çoktan jantı değiştirmiştimde 14 jant almakta ne işe yarar bilmem. Angel istiyor sanki bana öyle geliyor şimdilik
Egzoz istemiyoda jant ister doğrudur lastikler yeni olmasa çoktan jantı değiştirmiştimde 14 jant almakta ne işe yarar bilmem. Angel istiyor sanki bana öyle geliyor şimdilik
bence egzos istiyor zaten sahıle yakında oturuyorsun iner gazlarsın
angel taksanda olur ama 14 te olsa çelik jant olması şart
kısacası egzos,jant,angel,zenon diye devam etmelı bence
Sırf kendi arabam olsa egzoz düşünürdüm belkide. Aile arabası olunca filmi bile kabullenemediler daha egzoza neler derler kimbilir sahile yakınım zaten sahildeyim genelde
Sırf kendi arabam olsa egzoz düşünürdüm belkide. Aile arabası olunca filmi bile kabullenemediler daha egzoza neler derler kimbilir sahile yakınım zaten sahildeyim genelde
Bugün arabanın yanından geçiyordum gözüme hoş göründü iki foto. çektim. Geçi cilası geldi birazda kirli ama olsun. Filmlerin rengide oturdu ilk resimlerde çok parlıyordu filmler