Merhaba arkadaşlar elimdeki para ile 97- 98 arasi astra f hb almak isyorum fakat bazi teretdütlerim var içinizde astra f kullanicilari vardir muhakak arabanizdan memnunmusunuz tavsiye edermsiniz yani teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir Astra F kullanıcısıyım.bu aracı alırken param G kasa Astrayada yetiyordu fakat F kasa bir efsanedir ve tutkudur benim için.aerodinamik yapısı kasa ve şase sağlamlığıyla bence halen 10 numara bir araç.piyasada temizi çoktur.ve oldukcada yaygındır.özelliklede otomatik vites olanlarının km leri oldukca düşük.ben tavsiye ederim açıkcası.gerisi size kalmış.
Salim abiye katılıyorum gerçekten yaşına göre çok iyi araçlardır özellikle bakımlı ve temiz bir F kasa insanda bağımlılık oluyo (tecrübeyle sabittir ) özellikle Burak abininde değindiği noktaya dikkat etmeni tavisye ederim GL modelinden alcaksan klimalı olmasınıda dikkat etBen bir Astra F kullanıcısıyım.bu aracı alırken param G kasa Astrayada yetiyordu fakat F kasa bir efsanedir ve tutkudur benim için.aerodinamik yapısı kasa ve şase sağlamlığıyla bence halen 10 numara bir araç.piyasada temizi çoktur.ve oldukcada yaygındır.özelliklede otomatik vites olanlarının km leri oldukca düşük.ben tavsiye ederim açıkcası.gerisi size kalmış.