Astra f almak istyorum tavsiye edermisiniz??

gls alırsan al

Herkes F icin oyle bi yazmiski, kazara Ferrarisi olan biri buraya girip okusa su yazilanlari yarin ilk isi arabayi F kasa ile takas etmek olur....

adam araba sormus kullananlarda söylüyo nası saçma bi alaka kurmussun anlamadım

ya tırnağı var onu çekincemi ne inio mus

0 ı olsa hiç düşünmeden yine alırım arabayla çok yer gezdim kıbrısta 1 sene kullandım sorunsuz bindim kronik sorun yağ eksiltmesi onun dışındada bakımlarını kaçırma sorun yaşamazsın

0 ı olsa hiç düşünmeden yine alırım arabayla çok yer gezdim kıbrısta 1 sene kullandım sorunsuz bindim kronik sorun yağ eksiltmesi onun dışındada bakımlarını kaçırma sorun yaşamazsın

şeytan kulağına bende yağ eksilme yok...

Gerçekten güzel bir araba, GL biraz boş olduğu için arkadaşlar haklı olarak GLS önermiş ama aksesuar takıntısı yoksa GL de sonuçta bir astra. Benim en çok dikkatimi çeken kolay kolay izinden çıkmasada virajlarda fazla yana yatması, hiç LPG lisini kullanmadım arası nasıl bilmiyorum ama benzinli binerim diyorsan bence güzel tercih. En sevdiğim astram ise 94 Sİ Sportive' mdi GSI koltuklar, kısa şanzıman, 5 kollu çelik jantlar vs çok şıktı şahsen 98 GLS' ye değişmem.

Burda F topici varmış ben görmemişim. Valla biraz önce yoldan geldim tekirdağa gidip geldim yağmur sis kar bi gram yorulmadım geneldede 160 civarı gittim. Gayet stabil rahat hiç yormadı ihtiyar :D Yağmurlu havada yaşadığım tek sıkıntı camlar buğu yapıyor ve geçirene kadar canım çıkıyor. Birde film var pek bişey göremeden gidip geldim :D :D

Yaşına başına bakıp hurda zannedenler oluyor ama hala zıpkın gibi kerata tamam benzini içiyor olabilir ama olur öyle :D

Geri