forever astra f astra f tutkudur vazgeçilmezliktir efsanedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F kasa anlatılmaz yaşanırforever astra f astra f tutkudur vazgeçilmezliktir efsanedir
evet bunlar gerçek...arkadaşım bende de 98 f kasa gls hb var ve 1 yıldır bende.benden önceki sahibi hakim bi amcaymış ve arabaya gözü gibi bakmış.şanslıyım bu konuda ;o)
her şeyiyle güzel bir araçtır gerek sağlamlığı gerek yol tutusu ve seriliği gerek se donanım özellikleriyle sınıfında gerçekten 1 numaradır...üstelik vergisi 95 tl gibi uygun bi rakamdır...şimdi gelelim bu güzelin kusurlarına:
1-bu araçlarda en buyuk sıkıntı süspansiyonu çok sert bunu fazlasıyla hissediriyor
2-aynaları kapanmıyor ve bu küçük gibi görünsede aslında büyük bir sorun ben 3 kez değiştirdim
3-kalkışlarda araç titreme yapıyor buna da zamanla alışıyorsun
nacizane benim sıkıntılarım bunlar ama gerçek anlamda her şeyiyle verdiğin parayı fazlasıyla hakettirecek bi araçtır f kasa...( tabi temiz olması şartıyla )
1.6 lar arasında performansı çok iyidir ,yakıtı çok yüksek devirde kullanılmadıkça makuldür uzun yolda 5.3lt/100km değerini yakalamıştık ancak performanslı kullanımda çok yakar .gls olmasına dikkat et gl olsa bile klima kesin olsun motora fln iyi baktır diri bir astra f in eline kimse su dökemez
İşte F kasa böyle bişey Önderinde dediği gibi 5.5lt/100km'yi gördüm Ayrıca temiz bir F kasanın gerçekten eline su dökebilecek sayılı araç vardır Ayrıca benim araç sedan ama süspansiyondan o kadarda dertli değilim aynalar malesef büyük sıkıntı ve anlayan ustadan nasıl takılacağını biran önce öğrenmen gerekir yoksa ustayla baya haşır neşir olursun ve sonunda usta sana ben öğreteyim dediyse bilki bıkmıştır şahsen bende öle oldu son olarakta evet kalkışlarda titreme yapıyo :sorry: ve en çokta canımı sıkan olay diye bilirim o sorundan kurtulmak için gaza yüklenmek gerekiyo ama acısıyla tatlısıyla çok güzel araçtır bide uzun yola çıktınmı ister istemez bağlanırsınarkadaşım bende de 98 f kasa gls hb var ve 1 yıldır bende.benden önceki sahibi hakim bi amcaymış ve arabaya gözü gibi bakmış.şanslıyım bu konuda ;o)
her şeyiyle güzel bir araçtır gerek sağlamlığı gerek yol tutusu ve seriliği gerek se donanım özellikleriyle sınıfında gerçekten 1 numaradır...üstelik vergisi 95 tl gibi uygun bi rakamdır...şimdi gelelim bu güzelin kusurlarına:
1-bu araçlarda en buyuk sıkıntı süspansiyonu çok sert bunu fazlasıyla hissediriyor
2-aynaları kapanmıyor ve bu küçük gibi görünsede aslında büyük bir sorun ben 3 kez değiştirdim
3-kalkışlarda araç titreme yapıyor buna da zamanla alışıyorsun
nacizane benim sıkıntılarım bunlar ama gerçek anlamda her şeyiyle verdiğin parayı fazlasıyla hakettirecek bi araçtır f kasa...( tabi temiz olması şartıyla )
Önder kanıma girmeeeeekutu içi hava filtresi takarsan alt devirlerdede bi sorun kalmaz kalkışlar canavar gibi olur
aracın normal hava filtresi yerine takılıyor motora giren hava daha az dirence uğradığı için performansı artırıyor %4-6 arası tork artışı sağlıyor green marka tavsiye ederim . bizim araçta var ve farkı hissediliyor hatta biraz daha ileri boyuta taşımak isteyenlere katalitik konvertör iptali ve performans son susturucu öneririm abartılı olmamakla birlikte güzel bir ses çıkıyor ve performansta hissettiriyorKutu içi hava filtresi nasıl bişey?ben takayım tarif edinde