Mutlu abi gösterdiğim araç 1.6 f kasaya ne yapılabileceğini gösteren bir araçBurak bune böyle yaa...Güzel araba ama uçuk bir fiyat...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlu abi gösterdiğim araç 1.6 f kasaya ne yapılabileceğini gösteren bir araçBurak bune böyle yaa...Güzel araba ama uçuk bir fiyat...
yok ya bayılmıyof kasa rampalarda fazla bayılıyo. onun dışında mekanik olarak gayet iyi. gls modelini modelinin abs li olanın tercih etmeni tavsiye ederim.
Herkes F icin oyle bi yazmiski, kazara Ferrarisi olan biri buraya girip okusa su yazilanlari yarin ilk isi arabayi F kasa ile takas etmek olur....
Bendede astra gl 98 f var. Sana tavsiyem klimalı ve abs olan modelini almandır. Ben eksikliğini hissediyorum. Özellikle klimanın. Sonradan takılıyor ama biraz uçuk bi fiyat çektiler, tırstım.
Herkes F icin oyle bi yazmiski, kazara Ferrarisi olan biri buraya girip okusa su yazilanlari yarin ilk isi arabayi F kasa ile takas etmek olur....
Alırsan mutlaka triger setini değiştir. bu konuda canı yanan bir arkadaşım oldu.
aklın yolu birdir abiiiiHerkes F icin oyle bi yazmiski, kazara Ferrarisi olan biri buraya girip okusa su yazilanlari yarin ilk isi arabayi F kasa ile takas etmek olur....