burakcım ben senin aklını karıştırmayayım senin gönlünden ne geciyorsa onu al bence biz sadece görüşülerimiz yazarız o kadar ama dedigim gibi ikiside güzel araba ama zevk senin yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saol Turgay abi zaten bende opelcilerin görüşünü almak için açtım zaten bu topiciburakcım ben senin aklını karıştırmayayım senin gönlünden ne geciyorsa onu al bence biz sadece görüşülerimiz yazarız o kadar ama dedigim gibi ikiside güzel araba ama zevk senin yani
Abi bizim araçlara dehşet oluroy oy oy ön tampon we çewresi çok hoşşş...
Ya abi sen nediyon ya piyasada bu araçları herkes bilmiyo yemin ediyorum zannediyolarki yürümeyen hantalçok yakan araba zannediyolar sonra çok yanılan olduastra f ler in parça fiyatları g lere göre ucuz . ben gayet memnunum. tüplü olmasına rağmen gayet atak ve kıvrak.
Tabiki, miyadını doldurma olayı arabadan arabaya değişir...Ama çizgi olarak baktığınızda haliyle gözün çok alışık olduğu bir çizgisi var...14 senelik tasarım sonuçta..Ama bence gene de ufak tefek makyajlarla güzel hale gelebiliyor..Mesela benim f lerde en sevmediğim taraf ön görünümdür..Onu da değiştirdim kendi aracımda..bir de yerden çok yükssek..onu hallettim..Motor zaten iyi se biniceksin sağına soluna takılmadan..