Astra F ile G kasa arasındaki farklar(teknik özellik olarak)

bak benim demek istediğim görüntüden önce sürüş güvenliği yol tutuş vb unsurlara öncelik vermelisin.mesela benim arbamın dört bir yanında ezikler boya kalkması fln var.aldığım arkadaş baya bi hor kullanmış sağolsun.bak resim de atiyim.
Ya abi ben yaptırmıcam demiyorumki onlar ucuza kapıcağım için onlardan başlayabilirim diyorum,çünkü şuan elimde o kadar para yok zaten bide yazdığım parçaları ne kadara taktırabilirim bi bilgin varmı ya zaten araç daha 100.000 bakımdan yeni çıktı şimdi 102.000 de yani daha canavar gibi dur diyom duruyo git diyom gidiyo :kop:

bana kalırsa arabana bin derim ast f her türlü parçasını bulabilirsin hiç parça sıkıntısı yok ast f ast g ye oranla daha iyi yol tutuşu var ast g frenleri zayıf motor desen aynı monifoldu değişik sadece emme manifoldunu pavırbaxla değişitirip çip yaptır ciddi verim alırsın (40hp)gibi ama sen bilirsin
abi saol ya chip pek kafama yatmıo neden dersen ark.ın palio'su beyni chipliydi sürekli arıza çıkartıyodu sonunda aracın beyni gümledi yok parasına gitti araba o yüzden motora hava filtresi o da motoru rahatlatmak amaçlı araçta şuan ufak çaplı bi ses sistemi onla idare ederim :) çünkü motorla oynamayı düşünmüyorum zaten ama teşekkür ederim,sence 100 bg(6000 devir),148tork(3500devirde) ayni motoru aslında fena diil yani teknik özellik olarak yeni arabalara kafa tutacak durumda öle diilmi:confused:
eğer astra fkasaların teknik özelliklerini öğrenmek isteyen varsa eğer:
www.astraftuningclub.too.it/ öğrenebilirler...

merhabalar
bence f kasalar çok güzel fakat modelleri artık çok düştü en genci hemen hemen 10 yaşında. modifiyeyi kaldırmak için mukavemet gerekir eğer aracının motoruna güveniyorsan çeşitli kaplamalarla motorunu güçlü kılıp modifiye yapabilirsin fakat bunun için harcayacağın para da biraz fazla olur. oun yerine g serisi bir opel alıp binebilirsin dizayn olarak f ye göre çok daha gelişmiş bir model tabi diğer artıları arkadaşlar belirtmiş
kararının sana hayırlı olmasını dileri
iyi günler

abi ya o zaman ben kafamdakileri yazayım o göre bi değerlendirme yap ama bunları yapmak baya uzun zaman alır işte :(;
1-)ilk önce orta koyulukta film ve hava filtresi şaşmaz :D (hem ucuza kaparım)
2-)tamponları boyatmazsam olmaz çünkü siyah siyah sırıtıyo
3-)tabiki 16'' jant ve ona göre lastik (5 kollu ahtapot tipi)
ve param yeterse yapılacaklar ;
4-)ön logo iptalli ön panjur ve angel farlar
5-)3,5 koni yaylar ve buda heralde aracım için son nokta olur
İşte aklımda bunlar var işte o yüzdende 2-3 bin ytl gözden çıkarmammı:confused: gerekir eğer bilen varsa lütfen yazsın bütçeyi ona göre ayarlayalım,bide byler fotoşop programı olan varsa aracıma bunları yapabilirmi düşüncelerim aracımda nasıl durcak acaba ben fotolarını atayım :help:
sizce aracımda nasıl durur dediklerim sadelikten yana olduğum için yapabileceğim uygulama bunlar olacaktır yorumlarınızı bekliyorum...

dostum 1 foto ve istediğn jantları yolla,sana fatoş (photoshop) yapacam:)
saolasın dostumya walla bende yok ama olması gereken bi alet harbiden neyse zaten ben bu konuyu açmıştım zaten alıntı yaptım 2.sayfaya bakarsan orda 2-3 tane foto var seç beğen fotoşla :D jant konusundada kafana göre takıl ya senin zevkine güveniyorum tabi jant bulabilirsin dimi bendede yokda o yüzden :o beş kollu olup ahtapot tipi yani ama o konuda kafana göre takıl ya

dostum al sana 1 2 astra fotosu:) kafayı yediğim bir modifiyedir...fotoşopun geliyor...

By burak10

By burak10

By burak10

hele bu olay için yeni topik açıyorum,anlamadım gitti... nasıl yapmış ibreleri yaw!

By burak10

Son düzenleme:
oy oy oy ön tampon we çewresi çok hoşşş...

Arkadaşım, eğer arabanın modelini diğer özelliklerini beğeniyorsan bence elinden çıkarma ve gerekli masrafları yapıp binmeye devam et. Çünkü eğer arabayı " 0 " almayacaksan çeşitli sıkıntılar çıkabiliyor. Huyunu suyunu bildiğin ve beğendiğin bir araba bakımları zamanında yapıldığı takidrde uzun yıllar sorunsuz olark kullanılabilir.( Bunları 1973 model vw 1303 sahibi ve hayranı olarak yazıyorum.)

Geri