Astra F ile G kasa arasındaki farklar(teknik özellik olarak)

saolasın adaşda olum bu almanlar harbiden işi biliyo olum bizim aracı böle yapsam hayatta elden çıkarmam heralde benle beraber mezara girer heralde hani eski türk geleneğidir Göktürk zamanında yanlış hatırlıyosam düzeltin tabi ölen kişileri eşyalarıyla beraber gömerler ya hani o eşya benim kasırgam olurdu heralde abi harbi diyom fotoları görünce :eek: yüz ifadem böle olmadıysam aha bende burak diilim hele kaput uzatmayla 94 model tampon öne son noktayı koymuş bide arka tampona ekleme yaparak altını kapamış ya offfff saol harbiden modlu sedan f kasa türkiyede bulmak zor hele ben esk.de bi iki kişi gördüm yani çok zor bulmak türkiyede tekrar saolasın dostum f kasa modlayanlarada hem bilgi vermiş oluruz.

burak bu arabanın jantları ne marka bir bilgin varmı

[/quote]

dostum bilmiyorum,nette gezinirken gördüm...

saolasın adaşda olum bu almanlar harbiden işi biliyo olum bizim aracı böle yapsam hayatta elden çıkarmam heralde benle beraber mezara girer heralde hani eski türk geleneğidir Göktürk zamanında yanlış hatırlıyosam düzeltin tabi ölen kişileri eşyalarıyla beraber gömerler ya hani o eşya benim kasırgam olurdu heralde abi harbi diyom fotoları görünce :eek: yüz ifadem böle olmadıysam aha bende burak diilim hele kaput uzatmayla 94 model tampon öne son noktayı koymuş bide arka tampona ekleme yaparak altını kapamış ya offfff saol harbiden modlu sedan f kasa türkiyede bulmak zor hele ben esk.de bi iki kişi gördüm yani çok zor bulmak türkiyede tekrar saolasın dostum f kasa modlayanlarada hem bilgi vermiş oluruz.

By burak10

nasıl olmuş? kuzenime yaptırdım. öğrenci işi:)

By burak10

nasıl olmuş? kuzenime yaptırdım. öğrenci işi:)
Abi bu bizim kasırgamı :eek: :eek: :eek: abi naptın ya deli bişey olmuş araçya harbiden manyak ya demekki araca böle bişey yapsak demekki ben bu aracı ölene kadar kullanırım:) harbiden kuzenin eline sağlık sitede böle bişeymi başlatsakki fotoş yarışması :rolleyes: güzel fikir dimi Dostum harbiden güzel yapmışsınız elinize sağlık...

astra f kasa her zaman daha iyidir az sorun lu hatta sorunsuz bile dene bilir asra g kasa yeni sayılır ama sorunu çok olan bi arabadır haberin olsun astra g kasalı müşterim senede 50 defa geliyorsa astra f kasa kullanan senede 5 defa geliyor

size katılmıyorum. bu orantı piyasadaki f ve G kasa sayılarıyla baglantılı olabilir.

Abi bu bizim kasırgamı :eek: :eek: :eek: abi naptın ya deli bişey olmuş araçya harbiden manyak ya demekki araca böle bişey yapsak demekki ben bu aracı ölene kadar kullanırım:) harbiden kuzenin eline sağlık sitede böle bişeymi başlatsakki fotoş yarışması :rolleyes: güzel fikir dimi Dostum harbiden güzel yapmışsınız elinize sağlık...

önemli değil dostum, sen daha kaliteli fotoğraf çek kuzenim daha iyisini yaparım dedi. birde fazla uraşmadı bu fotoğrafla. bir yapar kasırgayı tanıyamazsın:) maşallah diyelimde...

dostum bence yaptığın onca masrafın satarken karşılığını alamazsın.(kendimden biliyorum)
Bence g kasaya geçmen doğru bir karar olacaktır,ama tabiiki son karar senin

dostum bence yaptığın onca masrafın satarken karşılığını alamazsın.(kendimden biliyorum)
Bence g kasaya geçmen doğru bir karar olacaktır,ama tabiiki son karar senin
Öncelikle opel ailesine hoşgeldin işte dediğin konu ve bide aracın yaşı beni ikilemde bırakıyo sonuçta ocakta 10.uncu yaşını kutlucam yani:D bide dünya masraf harcayıp bide aracın sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalırsam baya kasar o yüzden ikilemde kalıyorum ama aracımı gerçekten seviyorum işte bu yüzdende satmak istemiyorum:D

g kasada güzel ama gel gelelim sfi ayrı bir zevktir ama şöle bir olay var g kasalarda hoş ama kısa olanın alırsan ama ayrıdır bana göre her türlü yürür yani modifiye olayında bana göre hemen hemen ikiside ayrı güzelliktedir !

g kasada güzel ama gel gelelim sfi ayrı bir zevktir ama şöle bir olay var g kasalarda hoş ama kısa olanın alırsan ama ayrıdır bana göre her türlü yürür yani modifiye olayında bana göre hemen hemen ikiside ayrı güzelliktedir !
Turgay abi yani napıyım bi sfi gsi kullanıcısı olarak ne dersin uğraşmaya değermi ne dersin gerçi motor sorun çıkarırmı gerçi ne gibi sorun çıkarır işte bunlar önemli gerçi sonuçta opelin araçları sağlamdır ama işte insanın içine bi şüphe düştümü :confused:

Geri