- Konuyu Başlatan
- #1,051
Hemşo hoşgeldin neresinden?aranızda belki başka trabzonlularda vardır fsi lı !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemşo hoşgeldin neresinden?aranızda belki başka trabzonlularda vardır fsi lı !!!
Eyvallah hocam.gülhan'ın karışık kebabına hastayımsöylemiştiniz hocam ama kokusunu göndermekle olmaz inşallah buraya beklerim. gülhan lokantasını hatırlarsın inşallah orda bi kebap yeriz
beyler aranıza bi astra f ci daha geldi :rock
Arkadaşlar sanırım benim sinyal kolunda arıza var...Kolu sellektör yapmak için yukarı dogru cektiğimde hiç bir şey olmuyor....Acaba gercekten bir arızamı var yoksa ben cokmu safımm.....?
Mutlu abi bi hafta kayserdie olduğum için takip edemedikArkadaşlar sanırım benim sinyal kolunda arıza var...Kolu sellektör yapmak için yukarı dogru cektiğimde hiç bir şey olmuyor....Acaba gercekten bir arızamı var yoksa ben cokmu safımm.....?
Bu arada kasırga burak nerelerde hiç sesi cıkmıyoo....???
Hüseyin abi inş. çaresi bulunurBeyler.. bu gün arabaya binip yürümeye başladım.. ancak bi gariplik var arabada.. araba gitmek istemiyor. sanki.. bide bir cıygıltı..... tabi doğru sananiye .. sonuç olarak sol teker fren pistonu sıkışmış geri gelmemiş.. araba hep frende.... kaliperdeki toz lastiği yırtılmış.. piston paslanıp karıncalanma yapmış geri gelmiyor ... buralarda bulamadık aspirin tedavisi yapıldı .. ama en kısa zamanda yenisi ile değiştirilecek...