arkadaşlar şimdi sizden bi konuda görüş almak istiyorum
bizim 97 model astrayı modifiye etme fikri yıllardır aklımda ama babam yanaşmıyodu şimdi ben ehliyet alınca bide uzun ısrarlarım sonucunda izini kopardık şimdi gelelim konuya
--------öncelikle motor için zaten kat iptali var bide kutu içi green filtre ve vortex son susturucu taktırmayı düşünüyoruz sizce bunların katkısı ne kadar olur ya da değer mi?
--------dış görünüş olarak bizim astra gl model malum siyah tampon ve bence çok sırıtıyo ama tamponları direk boyatıp gls görüntsü vermek istemiyorum madem değişiklik yapacaz biraz belli etsin kendini
---o yüzden öne astra gsi tamponu takmayı düşündüm ama usta 650 orjinali senin tamponlarıda 100 e sayarız diyince biraz pahalı geldi şimdi onun çıkmasını arıyorum arkaya da sadece tamponu gövde rengi yapıp belki ufak bi karlık etlentisi olabilir yana marrşpiyel falan ama bütçeye göre tabi
---sonra yana 14 olan jantları 15 yapmayı düşünüyorum şöle 5 kollu
---arka bagaja bi spoiler
---öne angel eye + Xenon bide kaputa gsi hava girişleri ve logosuz panjur tabi bulabilirsek
---bide aynalar ve kapı kollarını boyatıp yan koruma çıtalarını çıkartmayı düşünüyorum bütünlük olsun diye
biraz uzun ve karışık oldu ama olsun
sizin fikirleriniz benim için önemli o yüzden bi sorim dedim
ha araç metalik kum grisi renginde ve sedan resim koyma işini beceremedim kusura bakmayın