china forever :rock
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hüseyin abi sen baya efkarlanmışsın yaah arkadaşlar teknoliji iyi baya iyi ..... jet light ve xenon birlikteliği ne de yakışır bizim canavarlara ama aniden bi acayip duygusallaştım..ve duruldum . (iyi para ya bu ekonomik koşullarda zor götürüyoruz arabaları.) Aaaaaaaaaa arkadaşlar dünya bankası başkanı dünya savaşın eşiğinde demiş.. aclık kapıda
beyler aslında bnm araca yapmak istediim şey bu şöle bi sedanlar için komple gsi body-kit bulsam harika oluyo hatta sanırım yurtdışında bu gsi ların sedanıda olabilir çünkü başka bi araçta daha görmüştüm
hemşerim arabanı çok beğendim jilet gibi duruyor maaşallahAllah kaza bela vermesin:good::good:gls sanırım
beyler aslında bnm araca yapmak istediim şey bu şöle bi sedanlar için komple gsi body-kit bulsam harika oluyo hatta sanırım yurtdışında bu gsi ların sedanıda olabilir çünkü başka bi araçta daha görmüştüm
ah bide bnm olsahemşerim arabanı çok beğendim jilet gibi duruyor maaşallahAllah kaza bela vermesin:good::good:gls sanırım