Herkese merhaba.
Bir astra f kullanısı olarak (gerçi bizimki sw ama değişiklik olsun dimi...)böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.
Gürkan aramıza hoşgeldinn....Forever Astra F....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese merhaba.
Bir astra f kullanısı olarak (gerçi bizimki sw ama değişiklik olsun dimi...)böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.
Arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdıgımda(2 gün calışmadı)rolantide baya sarsıntılı çalıştı,bir süre bekledim,biraz gaz verdim,bir şey değişmedi....Sonra istop ettim,birdaha marşa bastım yine aynını yaptı...Sonra bıraktım.30 dk sonra tekrar denediğimde normal calıstı...Sizce bu sarsıntılı calışma neden kaynaklandı biliyormusunuz...
Not: Motor soğuk ondan derseniz,bende''daha önce araba 1 hafta yattı sonra calıstırdım böle bişey yapamadı'' derim...Ama yinede bundan olabilirmi?
Herkese merhaba.
hoşgeldin iyi forumlarHerkese merhaba.
Önder ve Halil aslında china da olsa alarm alarmdır ama peki arabanın üzerindeki kaliteli dedikleri italyan alarm ne olacak..Taktığım yer onu paraya sayarmı acaba???...
Birde ben bu china malı alarmı arabama yakıştıramıyorum nedense...:hıh:
Herkese merhaba.