acaba yağ çubuğunda yağ seviyesi yarıda olması gereken yermi eğer öleyse ben çok hata yapıyormuşum ama eğer değilsede o zman felaket yağ yakıyo demek ama ben yağ yaktığını görmüyom oda ayrı bi mesele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak üst ve alt çentiklerin ortasından aşağı düşmesin dikkat et.mesela benimki şu an en üstte duruyor.bizim motorlar pek yağ yakmaz onu da söyleyim:good:acaba yağ çubuğunda yağ seviyesi yarıda olması gereken yermi eğer öleyse ben çok hata yapıyormuşum ama eğer değilsede o zman felaket yağ yakıyo demek ama ben yağ yaktığını görmüyom oda ayrı bi mesele
Çok saol İlker abi bilgilendirdiğin için:good: ama serviste ne kadarlık yağ koyduklarınıda bilemiyom acaba onlarda yarıya kadarmı koydular yoksa üstteki çentiye kadarmı koydular bilemiyom bide araç abi 5000de yazın bi bakıma girer artık ama kime sorsam 100.000deki bi astranın yakması çok zordur diolar işte o biraz ferahlatıyo içimi ama servisin ne kadar yağ koyduğunu dediğim gibi bilmiyorum eğer ağzına kadar doldurdularsa 5000de yarısını yakmış ama yok yarısına kadar koydularsa milim oynamamış yarıda öleBurak üst ve alt çentiklerin ortasından aşağı düşmesin dikkat et.mesela benimki şu an en üstte duruyor.bizim motorlar pek yağ yakmaz onu da söyleyim:good:
Eksiltmez hocam.az çok tecrübem vardır çünkü motor konusunda:good:benim araba yı aldım alalı 20000 km oldu daha 1 milim bile yağ eksilttiğini görmedim