Astra F Kullanıcıları Buraya

Yağmur sensörü park sensörü xenon esp filan olsun diye düşünüp opsiyonları ekletirsen araba 51bin tl yi buluyor :D

Bu arada bugün fullpet den 3,63 e benzin aldım 25 liralık :D Kaç liralık alırsan al cilalı köpüklü araba yıkama da bedava :D

Yağmur sensörü park sensörü xenon esp filan olsun diye düşünüp opsiyonları ekletirsen araba 51bin tl yi buluyor :D

Bu arada bugün fullpet den 3,63 e benzin aldım 25 liralık :D Kaç liralık alırsan al cilalı köpüklü araba yıkama da bedava :D
full pet iyidir

alican dacia duster hiç düşünmezsin dimi

içini bi gör bidaha aklından bile geçirmezsin, sadece cipe benziyo diye 30bini bırak 10bin verilmez o arabaya.

loganın içiyle 1e1 aynı.

30bin de az para değil. 2. el temiz ne bulsan ondan konforlu olur bence

Dacia duster karton mukavva gibi aynı gecen gördum arka tamponu kırılmıs sanki kartonu yırtarsınız ya aynen öyle olmus zaten 29.90 olanı alınmaz diğerlerinide alacagıma kücük sınıf kaliteli bir arac alırım daha iyi

üff double dinde ölü pixel çıktı:(

F ciler merhaba ben konu yazdim ama cevap alamadim beim araba sanirim 0.2 kr yakiyor nedersiniz yaniliyor olabilirmiyim.

tüptemi

içini bi gör bidaha aklından bile geçirmezsin, sadece cipe benziyo diye 30bini bırak 10bin verilmez o arabaya.

loganın içiyle 1e1 aynı.

30bin de az para değil. 2. el temiz ne bulsan ondan konforlu olur bence

Gördüm içini sandero ile aynı. Rezalet ya:D

F ciler merhaba ben konu yazdim ama cevap alamadim beim araba sanirim 0.2 kr yakiyor nedersiniz yaniliyor olabilirmiyim.

benzindeyse 0,2TL ile zor gibi, bugünkü benzin fiyatlarıyla.

tabi uzun yol vs. değişebilir, ben artık hesaplamıyorum :D
para olarak hesaplamak olmuyo zaten, ş.içi 8lt/100km ile dolaşıyorum.
ş.arası 5,6 ya kadar düşürmüşlüğüm var.

Gördüm içini sandero ile aynı. Rezalet ya:D
demekki daciada tek tip konsol var, logan da aynı :)

Geri