Astra F Kullanıcıları Buraya

sağolun beyler, allah kimseye yolda belde olmadık durumlar göstermesin.
arabada bebek taşıyınca insan daha bi stres oluyo. arabanın eski oluşu ürkütüyodu ama cam mevzu süpriz oldu.
biraz para yaparsam 10 yaş altı bi araç arayışına giricem sanırım.
bu arada hala streç filmle geziyorum, cam bugün gelicek kısmetse..

geçmis olsun abi ama durup dururken krılmaz ya bisey gelmistirbence allahtan ufaklığa bisey olmamıs ya abi bu is bence senin sanssızlığın arabayla ilgilsi yok yoksa yau

yok arabayla ilgisi olmadığını ben de biliyorum Çağatay da
araba 16. yaş gününe yaklaştı
aks mı keser, şanzıman mı dağıtır belli olmaz :rolleyes:
yolda belde kalmak eskiden dert değildi bi şekil halledilirdi de şimdi diğer yolcuları düşünmek lazım..

Gözümüz aydın arkadaşlar benzine yine zam gelmiş.durmak yok zama devam

LPG taktırıp arabayı sonuna kadar kullanma kararı aldık. Gittiği yere kadar gider. İleride belki yanına başka bir araba alırız. BRC my-10 düşünüyorum ama iyi montaj yapan bir yer bulmak lazım.

Arkadaşlar akşam iş çıkışı 15-20 km hızla giderken dönüşte direksiyonu tam kırdığım halde araba dönmedi ve küt kaldırıma vurdum ilk görünüşe göre jantta biraz iz var ama anlayamadığım olay lastiği vurdum far ile tampon arası ayrıklık oldu tamponda hasar yok sadece 3-4 cm kadar ayrıklık var nasıl düzeltebilirm kendim?

benzer bi durumda sabah benm başıma geldi ama hız düşüktü birşey olmadı hafif lastik sürttü geri sekti

bendede bişey yokda far ile tampon arası ayrıldı neden olabilir acaba tamponu vursam ya yamulur yada kırılırdı küt sesini duyunca içim acıdı :) geri nasıl oturtabiliriz tamponu yerine

Tamponu tutan tırnaklar kırılmıştır büyük ihtimal geri nasıl takılır emin değilim geri takayım derken komple tamponu ele almayın :) en iyisi bi ustaya göstermek

tampon bağlantı sacı eğilmiştir ya da tamponun saplaması kırılmış olabilir;çamurluk bağlantı somunu çıkmış olabilir; söküp bakmak lazım;astra f de tamponu tırnak tutmuyor....

Geri