Astra F Kullanıcıları Buraya

Günaydın hayırlı işler

hayırlı haftalar f ciler

haftasonu olmadık işler geldi başıma, sol arka cam yolda giderken patladı birden bire..
tam da oğlanın oturduğu taraf, allatan üstüne cam falan gelmedi.
sardık sarmaladık battaniyeyle, camsız araçla eve döndük..

hayırlı haftalar f ciler

haftasonu olmadık işler geldi başıma, sol arka cam yolda giderken patladı birden bire..
Allah Allah çok geçmiş olsun. Kapı camımı patladı? acaba bir kasma falanmı oldu yoksa taş falanmı geldi?

neden olduğunu anlayamadım ben de.
sanki durduk yere patlamış gibi..

hayırlı haftalar f ciler

:eek: :eek: :eek:
Geçmiş olsun Hakan abi hayretya durduk yere patlarmıymış camya :(

Hakan abi çok geçmiş olsun iyikide ufaklığa zarar gelmemiş :(

sağolun kardeşler
valla bi ondan korktum zaten, gerisi sorun değil, oğlana gelmedi ya ona şükür. yolda her duruma hazırlıklı olup paniklememek gerek...

şimdi cam bekliyoruz.

nolur nolmaz diye arabada streç film bulundurucam artık, en azından rüzgarı keser.
şeytan diyo film kaplat böyle bişeyde dağılmasın, ama bu sefer de allah göstermesin kaza bela olduğunda dağılmayıp daha büyük zararlar verebilir.

ortadaki emniyet kemerine bi ayar çekip bebe koltuğunu tam ortaya yerleştirmeyi düşünüyorum, daha önce denedim sağlam durmadı diye kendi koltuğumun arkasına koymuştum.

Hakan çok geçmiş olsun birader... Allah korumuş ufaklığı...Muhtemelen cama bişey çarptı ondan patlamıştır..Geçmiş olsun tekrar..

Çok geçmiş olsun. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış.

dostum çok geçmiş olsun. Mevla beterinden saklasın.

Geri