Astra F Kullanıcıları Buraya

silindir üst kapağını 100 den aşşağı sökmezler

o zaman yakıt haric 3 ayda bir 500tl yiyor benim araba babam diyo bide bmw diyon bu böyleyse bmw nasıldır diyo ama bmw nin parçası pahalıda böyle habire sorun çıkmazki düzgün kullanırsan

150 ytllik 37 litre benzin almıştım kaç km giderse buraya yazarım demiştim bugün bitti 350 km gitti hesapladım 40 kuruş yakıyor ortalama onun dışında gaza bastıkça ara sıra torpidonun oralardan arabanın ön gögsünden sanıyorum bi zırıltı gliyor neden olabilir?

burak aracın şehir içi 100 km de yaklaşık 9.5 litre benzin tüketiyor...150 tl ye 2.250 krş lpg fiyatıyla 66 litre lpg alırdın ve aracın şehir içi 100 km de 12 litre(yakmazda) lpg yaksa bile 550 km gidebilirdin ;) 150 tl de +200 km gayet iyi değil mi sencede...biniciysen lpg takdırmanı tavsiye ederim..:rolleyes:

aracınızda lpg kullanmanın cebinize YILLIK faydasını buradan görebilirsiniz arkadaşlar...

http://www.exengaz.com.tr/ekonomikotogaz.asp

Son düzenleme:
o zaman yakıt haric 3 ayda bir 500tl yiyor benim araba babam diyo bide bmw diyon bu böyleyse bmw nasıldır diyo ama bmw nin parçası pahalıda böyle habire sorun çıkmazki düzgün kullanırsan
50 en az alır
bmw de yaşlı olacağı için bence sorun çıkarabilir

Ben hesapladım 44 kuruş çıktı. Ama inanılmaz sakin kullanım. Hatta sakini geçtim ölü gibi gidiyorum. Sellektör korna filan yiyorum. Tabi bir fark var ben istanbul trafiğindeyim :D
normal
hem trafik hem pahalılık
yeni araçların verileri bile 8-11 litre şehiriçi yakıt kullanımı

Orjinal Ateşleme Bobinine 400tl fiyat verdi mecburen yan sanayii taktırdık 90TL onada 6 aymı gider 1 yılmı bilemem dedi usta bu kadar adimi bu parça:D

silkeleme gaz yememe bende de yapmıştı
bir tane buji kablosunu çıkmasıyla değiştirdim düzeldi.
bobinini alsaydın.

usta ilk yeni kabloları denedi işe yaramadı stop et dedi söktü bobini attı kenara:D yenisini taktı üst kapak contasında kaçak var o değişicek 50tl conta dedi ama işçilik sormadık ne kadar alır acaba sonrada cıtır cıtır cıtır ses gelen iticilere bakıcaz filtre ve yağ komple değiştiği halde sesi kesilmedi iticilerin yağ pompasına bak diyorlar sağlamsa tek çare itici değişimi komple set halinde değişiyormuş işçilik dahil 400tl çıkardı başka bir usta

E-OTODERGİ MART SAYISI yayında

Ben 4 senedir kullanıyorum astra f i 2007 temmuzdan beri 80 bindeydi babamdan aldığımda şu an 125bin olmuş tabikide askere gittik geldik 6 ay yattı araba lpg taktırmayı düşündüm aslında ama babam ortalama yılda 5 bin km yapıyor o yüzden arabayı sonuçta yine babama vereceğim için gerek duymadık kısmetse benimde astra f le son 3 haftam ;)

Geri