Astra F Kullanıcıları Buraya

iyi akşamlar
şimdilik arıza yok
yağ kaçırma hariç(o devam)

Km teli serviste 72 ytl di artı işçilik mi işöçilik dahil mi bilmiyorum bende tıkırtı vardı direksiyon kutusunda telden oluyormuş sanayide değiştireyim dedim yan sanayi yine ses yapar dediler şu anda zaten araç babama geçti onada soruyorum ben ses falan duymuyorum diyor ;)

bende teyibi açıyorum sesi duymamak içinama yarın halldeicez bu işi olmadı telsiz gezicem

Km teli serviste 72 ytl di artı işçilik mi işöçilik dahil mi bilmiyorum bende tıkırtı vardı direksiyon kutusunda telden oluyormuş sanayide değiştireyim dedim yan sanayi yine ses yapar dediler şu anda zaten araç babama geçti onada soruyorum ben ses falan duymuyorum diyor ;)

Babalar öyle ses mes duymazlar:D Benimkide bana bugün gelmiş arabaya masraf yapma ne yaparsan yap bitmez masrafı, yağ lambası yanınca yağ koyarız fren balataları bitip jantın arasına düşünce balata değiştiririz diyo:D:D:D Ama lastiklerin değişme zamanı geldi onu napıcaz bilmiyorum diyor :D

Son düzenleme:
Bende her defasında sanayiye gidicem diyince babam iş çıkarma başımıza diyor anladınmı şimdi neden hep 0 araç aldığımızı diyor :)

keşke herkes sıfır alabilse .
2. eli de meraklıları alsa

lpg de 28 kuruş yakıyorum :D çok mutluyum :D Bir de arabayı limitlerinde kullanmayı özlemişim bu gün bi kaç virajda filan sıkıştırdım tatlı tatlı arkayı bırakıyor :D

arkadaşlar olayı bugün çözdük iki parça km teli aldık herşey normal ilginize tşkler

Lpg de 28 kuruş çok değil mi Alican =?

Geri