en yakın zmaanda çekebilirsem hopörleride gösteririm ama onuda çok orj. yerleştirmişler belli bile değil eskisi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak teybin sony sanırım bence konsola çok güzel uyum sağlamış şık duruyo güle güle kullan:good:en yakın zmaanda çekebilirsem hopörleride gösteririm ama onuda çok orj. yerleştirmişler belli bile değil eskisi gibi
Selam halil.mikserli sistemi olan bi astra kullandım 97 gl.patır putur gidiyordu inan.arkadaşın 2000 accent'i vardı o da aynı.zaten çok noktalılara normal mikserli sistem taktıkları zaman hava filtresinin kapağına da bir delik açıyorlar.gaz geri teptiği an manifolta zarar vermeden çıkış yapsın diye.gerçi mikserli sistem kullandıysan biliyorsundur.ama kimisi de montaj çok önemli diyor montajı iyi yapılırsa patlatma yapmaz deniliyor.ama ben katılmıyorum bu konuya.ha bi de sıralı sistem kadar az yakmıyor mikserli olanlar.yani parasına göre ne kadar köfte o kadar ekmek misaliinşallah seninkine uyum sağlar da bir astra f ci kardeşim kurtulur benzincilere çalışmaktan:good:
Mutlu kardeş lpg kaçınılmaz artık.3.44 oldu altın suyu benzinben de taktıracam ama ben atiker taktırırım sanırım.1200e 12 taksit dokunmaz diye düşünüyorum.bi de 1100 e takıyolarmış kayseride ama ne marka olduğunu bilmiyorum.işi bilenelere bi danışayım bakalım son kararımı verecem:good:İlker bu hafta içi nasipse lpg li olucam bende...Büyük ihtimallede BRC olacak..Bütün olacakları paylaşırım burda..Sende artık bir karar verirsinn.
Mutlu kardeş lpg kaçınılmaz artık.3.44 oldu altın suyu benzinben de taktıracam ama ben atiker taktırırım sanırım.1200e 12 taksit dokunmaz diye düşünüyorum.bi de 1100 e takıyolarmış kayseride ama ne marka olduğunu bilmiyorum.işi bilenelere bi danışayım bakalım son kararımı verecem:good: