- Konuyu Başlatan
- #1,461
ne demek hoşgeldin yavuz kardeş.kadett e saygımız sonsuz o bizim idolümüz ve ağabeyimizBenimde F kasa Astram var.Benide aranıza alırmısınız? Yalnız şu gerçekki E kasayı daha çok seviyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demek hoşgeldin yavuz kardeş.kadett e saygımız sonsuz o bizim idolümüz ve ağabeyimizBenimde F kasa Astram var.Benide aranıza alırmısınız? Yalnız şu gerçekki E kasayı daha çok seviyorum
Yavuz abi nedemek zaten aramızdaydın ama gerçekten çok sıkı araç kazasız belasız kullanmak nasip etsin hem siyah+hem 94 model nediyebilirimkiBenimde F kasa Astram var.Benide aranıza alırmısınız? Yalnız şu gerçekki E kasayı daha çok seviyorum
Arkadaşlar selam.Müjde arabanın kütürtüsünü %70 giderdim.meğerki amortisör alt lastikleri eskimiş ondan yapıyomuş.yav 10 ytl ye yaptırdım ama bir oldu ki görsenizDaha yeni girdim eve.sevincimden kasislerin üzerinden geçe geçe geldim.çok hoş oluyormuş sarsılmadan geçmek oh be yavbunun şerefine bi stres atayım dedim 3 te 140 bastımusta amortsörlerin patlamış aslında değişmesi gerekir.değiştirirsen on numara olur dedi.ama ben bu kadarını gördüm ya bu da yeter.elimiz bollaşsın onu da yaparız dedim.Kısacası bugün arabayı yeni almış gibi oldum diyebilirim.biraz abarttım galibaidare edin arkadaşlar.çok sıkıntıya girmiştim inanınbu arada 900 ytl ye lpg takılıyormuş ve çok da iyi dedi ustam.ben kefilim falan dedi.düşüneceğim onu da:good:acme markaymış italyan malı.
Benimde F kasa Astram var.Benide aranıza alırmısınız? Yalnız şu gerçekki E kasayı daha çok seviyorum
Mutlu ben kamuda çalışan bir personelim. babam rahmetli olunca (2004 te) ayar kaçtı, adamla falan o tip küçük işletmeler malum dönmüyor üstüne üstelik gecen yıl da ben bi rahatsızlık geçirdim ( kalbe bi stent yedim) senin anlıyacağın biraz mecbüriyetten..ancak kısmet buymuş Allah burdan keser başka yerden verir dedik ki hala hayattayız şükür. ( derler ya Allah rızkı kesince yanına alır diye )Maaşallah Hüseyin abi..Neden kapattın peki dükkanı?Bu arada aramızda profesyonel birinin olması ne güzel....
İlker inan senden çok sevindim bu haberine ki yengem raharsız olmadan sen huzursuz olmadan zevkle kullanabilmen içinArkadaşlar selam.Müjde arabanın kütürtüsünü %70 giderdim.meğerki amortisör alt lastikleri eskimiş ondan yapıyomuş.yav 10 ytl ye yaptırdım ama bir oldu ki görsenizDaha yeni girdim eve.sevincimden kasislerin üzerinden geçe geçe geldim.çok hoş oluyormuş sarsılmadan geçmek oh be yavbunun şerefine bi stres atayım dedim 3 te 140 bastımusta amortsörlerin patlamış aslında değişmesi gerekir.değiştirirsen on numara olur dedi.ama ben bu kadarını gördüm ya bu da yeter.elimiz bollaşsın onu da yaparız dedim.Kısacası bugün arabayı yeni almış gibi oldum diyebilirim.biraz abarttım galibaidare edin arkadaşlar.çok sıkıntıya girmiştim inanınbu arada 900 ytl ye lpg takılıyormuş ve çok da iyi dedi ustam.ben kefilim falan dedi.düşüneceğim onu da:good:acme markaymış italyan malı.
Arkadaşlar selam.Müjde arabanın kütürtüsünü %70 giderdim.meğerki amortisör alt lastikleri eskimiş ondan yapıyomuş.yav 10 ytl ye yaptırdım ama bir oldu ki görsenizDaha yeni girdim eve.sevincimden kasislerin üzerinden geçe geçe geldim.çok hoş oluyormuş sarsılmadan geçmek oh be yavbunun şerefine bi stres atayım dedim 3 te 140 bastımusta amortsörlerin patlamış aslında değişmesi gerekir.değiştirirsen on numara olur dedi.ama ben bu kadarını gördüm ya bu da yeter.elimiz bollaşsın onu da yaparız dedim.Kısacası bugün arabayı yeni almış gibi oldum diyebilirim.biraz abarttım galibaidare edin arkadaşlar.çok sıkıntıya girmiştim inanınbu arada 900 ytl ye lpg takılıyormuş ve çok da iyi dedi ustam.ben kefilim falan dedi.düşüneceğim onu da:good:acme markaymış italyan malı.
Mutlu ben kamuda çalışan bir personelim. babam rahmetli olunca (2004 te) ayar kaçtı, adamla falan o tip küçük işletmeler malum dönmüyor üstüne üstelik gecen yıl da ben bi rahatsızlık geçirdim ( kalbe bi stent yedim) senin anlıyacağın biraz mecbüriyetten..ancak kısmet buymuş Allah burdan keser başka yerden verir dedik ki hala hayattayız şükür. ( derler ya Allah rızkı kesince yanına alır diye )
Heh işte burası can alıcı nokta...O şasi no varya bende farklı....Yani bir harfii....Şöleki;aldıgımda eski ruhsat dogru yani şasi ve motor numaraları dogru,noter satış sözleşmesindeki doğru,sigortada dogru,Aracın üzerindekiyle aynılar yanii..Buraya kadar herşey normal...Üzerime almak için trafik subeye gittiğimde bir de baktım ruhsattaki şasiyle arabanın üzerindeki şasi tutmuyor...Yani 5 olan rakam S diye yazılmış....Sebebini araştırdıgımda;İzmitten aldıgım için arac buraya nakil oldu tabii..Bu hatayı yapanda ordan buraya nakil yapan memur cıktı ispatıda nakil kağıtları....Bu biraz başağrıtabilir diye düşünüyorum....
Sizce muhayene memuru bu konuda zorluk cıkarırmı?Bu arada trafikteki memurlar gönlüm olsun diye kalemle S yi 5 yapmaya çalıştılar..Yani ruhsatla oynanmış görünüyor...