ben tekrardan film çektirecem herhalde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun sercan.güle güle kullanarkadaşlar sol motorn kulağının orjınali 130 ytl e yan saniyisini 55 e buldum..20 de işçilikle hallettim.....75 e geldi
Burak film için polislere dikkat et.aslında ben de çektirmek istiyorum ama polislerle uğraşmak istemiyorum.en açık olanından çektirirsen sanırım sorun olmaz.bi de filmli olarak muayene etmiyorlar.benim muayene ağustosta olduğu için beklemedeyim şu anben tekrardan film çektirecem herhalde...
Sinoplu kardeşim selam.ben de doğma büyüme samsun bafralıyım.yazları hep gelirim sinopa.güzeldir sizin oralarbu dediğin lastik havası konusu benim de kafamı kurcalıyor210 psı dediği 21 hava olamaz herhalde dimibilgisi olan arkadaşlar yardım edecektir sanırım:good:ben önlere 29 arkalara 28 basıyorum.daha fazla basarsam sert oluyor çünküzaten arabaya iki kişi biniyoruz sürekliHerkese merhaba daha önce bu topiğe mesaj yazdım mı hatırlamıyorum ama yine de merhaba. 97 model 1.6 16V GLS sedanım var. Geçen yaz almıştım.Şimdiye kadar çok fazla bir problem çıkarmadı Allah'a çok şükür.
Size bir sorum olacak;Astra'nın kullanma kılavuzunda 3 yolcuya kadar ön lastik hava basıncı 210 PSI arka ise 180 PSI olmalı diyor.Bu bar olarak kaç bar oluyor.Birde siz hangi bar da kullanıyorsunuz? Bu konuda sağdan soldan çok şey duydum ama bizim Astra F cilere sorayım dedim.En iyisini onlar bilir dedim.
Bu arada imza signatürü bölümüne adını ve soyadını yazmanı öneririm.yoksa üyeliğini silebilirler aklında olsunHerkese merhaba daha önce bu topiğe mesaj yazdım mı hatırlamıyorum ama yine de merhaba. 97 model 1.6 16V GLS sedanım var. Geçen yaz almıştım.Şimdiye kadar çok fazla bir problem çıkarmadı Allah'a çok şükür.
Size bir sorum olacak;Astra'nın kullanma kılavuzunda 3 yolcuya kadar ön lastik hava basıncı 210 PSI arka ise 180 PSI olmalı diyor.Bu bar olarak kaç bar oluyor.Birde siz hangi bar da kullanıyorsunuz? Bu konuda sağdan soldan çok şey duydum ama bizim Astra F cilere sorayım dedim.En iyisini onlar bilir dedim.
beyler an itibarı ile krom jantlarımız ve michelin lastiklerimiz takılmış durumda en yakın zamanda fotoları ekleyeceğim