Önder hayırlı olsun kardeşim...Fiyakalı olucak yanii...En yakın zamanda fotoları bekliyoruzz....
resimleri yeni konu açıp koydum
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28387
buyrun yorumlarınızı beklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder hayırlı olsun kardeşim...Fiyakalı olucak yanii...En yakın zamanda fotoları bekliyoruzz....
Arkadaşlar bunlar yaptıgım kazadan sonra bana kalanlar....
Kaportacı bu hasara 70ytl civarı istedi...Boyası hariçççç....Boyacıya sordum arabanın tüm ciziklerini rütuş için 200 ytl gider dedii...yani totalde 270 ytl....
Hadi yaa o kadar tutarmı kapı değişimi....Eger öyleyse mevlama tekrar şükürler olsun......
Engin abi dediğin ışık zaten airbag ışığı lakin bende ikinci airbagı gösteren bi ışık varmı bilmiyotum ama büyük ihtimal o ışık ikisinide gösteriyordur ayrıca ışığın sönmesi arızasının olmamasını gösterir eğerki sürekli yanıyorsa bilki arıza var demektir ayrıca abi dediğin şey benimde dikkatimi çekti acaba tahliye gibi bişeymikiarkadaşlar benim araç çift airbagli ama airbag ışığı yok. acaba boş mu? nasıl anlaşılır ki? ayrıca kontağı ilk çevirmede kırmızı emniyet kemer ışığı yanıyor, sönünce çalıştırıyorum. hemen alıyor. geçende bir şey dikkatimi çekti. ön koltukların yanında kapı taraflarında kapalı döşeme içinde tüpe benzer şeyler var, hatta üstlerinde plastik tırnaklar var. bu nedir? bilgisiolan var mı? Bana özelden ulaşırsanız sevinirim. bazen bu rayı bulamıyorum.
Önder kardeşim allah kaza bela vermesin gerçekten süper olmuş anlaşılan tamponları boyatmayı düşünmüyorsun ama bende yine kafama takılıyo eğer imkan olursa tamponları boyatıp yan çıtaları iptal ettircem bende yan çıtaları iptal ettirince gerçekten bizim araçlar süper duruyoresimleri yeni konu açıp koydum
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28387
buyrun yorumlarınızı beklerim
Önder kardeşim allah kaza bela vermesin gerçekten süper olmuş anlaşılan tamponları boyatmayı düşünmüyorsun ama bende yine kafama takılıyo eğer imkan olursa tamponları boyatıp yan çıtaları iptal ettircem bende yan çıtaları iptal ettirince gerçekten bizim araçlar süper duruyo
Mutlu abi bizde ilk aldığımızda geri geri gelen bi araç iki kapıyı ortalıyıp çarpmıştı neyse kasko karşılayacağı için yetkili serviste yaptırdık iki kapı düzeltimi sol komple(iç mekaniğiyle beraber) dikiz aynası,sol arka stop,kapı çıtaları vee fiyat 980ytlydi ama tabi iki kapıda haşat durumdaydı sanaidede bikaç ustaya gösterdik lakin abi sacın değişmesi gerek diyince yine servis cazip geldi zaten kaskoda karşılayacağı içinde sorunda olmadıydı ama şimdi makinaya takmadan anlayamıyolar tabiki buda servis farkı die düşünüyorum çünkü çoğu usta bunu sanaide yapamazlar dedilerdi :good: zamanında yani abi pekte derin değil aslında yani güzel fiyat en azından bize biçilen apranın oldukça altındaArkadaşlar bunlar yaptıgım kazadan sonra bana kalanlar....
Kaportacı bu hasara 70ytl civarı istedi...Boyası hariçççç....Boyacıya sordum arabanın tüm ciziklerini rütuş için 200 ytl gider dedii...yani totalde 270 ytl....