Serhan ve Volkan aramıza hoşgeldiniz.
Ooo Caravan'lar çoğalıyor ne güzel, bir de dizel olsa yalnız kaldım valla.:good:
Ooo Caravan'lar çoğalıyor ne güzel, bir de dizel olsa yalnız kaldım valla.:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen verdikleri 4 kuruşu geri aldılar hepsi bu.dalga geçiyolar milletleArkadaşlar bu güzel muhabbetin üzerine gidermi bilmiyorum ama benzine yine zam gelmiş..Dizelle benzin arasında 35ykr fark kalmışş..
Arkadaşlar bu güzel muhabbetin üzerine gidermi bilmiyorum ama benzine yine zam gelmiş..Dizelle benzin arasında 35ykr fark kalmışş..
Geçen verdikleri 4 kuruşu geri aldılar hepsi bu.dalga geçiyolar milletle
Serhan ve Volkan aramıza hoşgeldiniz.
Alla alla dün gece benzin aldığımda 3,43 yazıyordu acaba tabelayımı değiştirmeyi unuttularki:sorry: o zman demekki depoya daha az benzin girdi artık LPGciler bayram edecek çünkü bu gidişle devlet sayesinde benzinli araç kalmıcak bakalım bu sonu nereye varcak çok merak ediyorum
Eyvallah sağolasın.Model 1995teşekkürler fireman arabanın rengi çok hoş duruyor kaç model araban
ben bu konuda masterimi bitirdim doktraya başladım....bildiğim bütün küfürler yetmiyo yeni küfürler icat ediyorum