2000. mesajı yazma şerefi benim oldu
ilker abi bu topiği açtığın için tekrar tekrar teşekkürler
astra f çiler olarak 5000.mesajıda görürüz inş
önder 2000. mesaj benim gözüküyor ya önceki sayfanın sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000. mesajı yazma şerefi benim oldu
ilker abi bu topiği açtığın için tekrar tekrar teşekkürler
astra f çiler olarak 5000.mesajıda görürüz inş
Haklısın murat abi.Haddini bilen insan olmak gerçekten ayrı bir meziyet.Çünkü günümüzde çoğu kimse hırsının ve doyumsuzluğunun kurbanı oluyor ne yazık kiİlker o yüzden daha yeni bronz üye olabildim sadece okuyordum ( foruma üye olduğum tarihe bak nedemek istediğimi anlarsın ) bizler kendi yağları ile kavrulan haspel kader bu araçlara sahip olan ama ne istediğini bilen hadlerimizi bilen isanlarız diye düşünüyorum..ben arabalara iyi paralar harcadım ama hiç yan gelip yatıp gidip muhasebeden para alamadım hayatımda şirkette diğer 40 şöförle aynı maaşı alan birisiydim tek fark okuduk izin sorunumuz olmadı..
Millet bu arada bazı arkadaşlarla msn lerimiz de kayıtlı benimki xhmcx@hotmail.com kayıt etmek isteyen arkadaşlar buyursun.
önder 2000. mesaj benim gözüküyor ya önceki sayfanın sonunda
bende yazıyım msn i daha da sıcak bir ortam oluşabilir msn le
alicanagcicek@hotmail.com facebook filan varsa ordanda bağlantı kuralım hatta astra f çiler grubu filan kurabiliriz
aslında öyle ama başlığı açanın ilk mesajını 0 olarak saydığı için site böle gözüktü olsun lafı mı olur o mesaj hepimizin
(Oğluşumun adaşı) Efe senin başka adın da varmı oğlusun Yılmaz Efe ..Yılmaz rahmetli babamın ve rahmeti onu göremedi hamın 3 aylık hamileydi babamı kaybettiğşmizde