Selam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte ben de özeniyorumbeyler kışın da olsa 3-5 dk çalıştırdım klimayı ki yaza sorun çıkarmasın diye hep merak ederdm ...yazın camları kapalı ''' ya bunlar pişmiyormu diye''' tabiki şaka millet ama o usta halt etmiş bizim arabaların klimaları döneminde ki teklonloji kullanıyor ve bayırda arabayı baya kasıyor yakıtı net hesaplamak da imkansız gibi.
pişmemek için hızlı gidiyoruz, klima parası benzine gidiyor...Valla pişiyoruz ayıp oluyor ha...
yok yaw site altında küçük bi arkadaş grubuyuz bizSelam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
geçmiş olsunArkadaşlar yardım!
Bugün okulun bahçesinde çocuklar topla arabanın ön camını patlattılar.Sağı solu aradım fiyatı sebebiyle yan sanayi taktırmaya karar verdim.Orjinali 250-275 YTL+yapıştırıcı +işçilik=400 YTL civarı.Yan sanayi 180YTL .
Acaba çok fark var mıdır aralarında kullanım ve kalite açısından.Yan sanayi olduğu için biraz tedirginim ama para da yok.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
selam arkadaslar,
bende f kasasinin hatchbackinden almayi düsünüyorum.
1998 Model 1.6 16V almak istiyorum. 100, 105 yada 110 Beygirlik olacak. Bazilarinda 115Beygir olaninida gördüm.
Tavsiye edermisiniz ? Artilari ve eksileri nedir arkadaslar bu arabanin ?
Ben sürati severim, surati ne kadardir ? yani son sürati? Ve kalkislari hizli mi serimi ? Performans ve konfor bakimindan nasildir ? Sürerken keyif veriyormu?
benzinlisi ne kadar yakiyor? ve LPG de ne kadar yakiyor ?
biraz bilgi verirmisin arkadaslar?
Tesekkürler
Selam arkadaslar bi konu açmam gerektiğinde ne olursa olsun burayamı açmam lazım acaba bende f çilerden olmuşam
Arkadaşlar yardım!
Bugün okulun bahçesinde çocuklar topla arabanın ön camını patlattılar.Sağı solu aradım fiyatı sebebiyle yan sanayi taktırmaya karar verdim.Orjinali 250-275 YTL+yapıştırıcı +işçilik=400 YTL civarı.Yan sanayi 180YTL .
Acaba çok fark var mıdır aralarında kullanım ve kalite açısından.Yan sanayi olduğu için biraz tedirginim ama para da yok.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.