saolasın burak benim araba amma da boş muş haaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gürkan abi sen benim dediğime bakma karşında acaip titiz birisi duruyo o yüzden çok dikkat ederim böle şeylere o yüzden şuan akü bitik olmasına rağmen iki hafta yatan arabayı 3.marşta hop çalıştırı veriyo eğer başka bi marka olsa nazlanır durur ayrıca en yakın zamanda akünün değişmesi lazım inşallah değiştiririmbu arada unutmadan; şu her taraf kar ve don
buna rağmen ilk aldığımdan beri
debriyaja bile basmadan,
kontağı çevirir çevirmez
aslanlar gibi çalışıyor
hiç ikiletmedi
çalışmasında problem olan arkadaşlar
ya akülere baktırsınlar ya da servis olayına girsinler bence
Nasıl abi aracı uzun yola motive ettinmi tabiki kendinide hadi hayırlısı inşallah bir an önce kavuşursun ailene:good:astra classicte çift airbag klima yok sis farı yok bide gls ye göre motoru ve beygir gücü düşük diye biliyorum.
Abi aklıma gelmişken tavanı açmışsın ya abi baya çürümeye başlamış onu nasıl düşünüyorsun boyamayı yazamı düşünüyorsun:good: çünkü çürük yürür gider benim bildiğimstroklar farklı olabilr , şanzuman farklı olabilir , beyin farklı olabilir.. böle uzar gider hem ben neden üstüme alınıp atladımki
tık demez :good: :good: :good:bu arada unutmadan; şu her taraf kar ve don
buna rağmen ilk aldığımdan beri
debriyaja bile basmadan,
kontağı çevirir çevirmez
aslanlar gibi çalışıyor
hiç ikiletmedi
çalışmasında problem olan arkadaşlar
ya akülere baktırsınlar ya da servis olayına girsinler bence
ne çürüğü burak yaw??Abi aklıma gelmişken tavanı açmışsın ya abi baya çürümeye başlamış onu nasıl düşünüyorsun boyamayı yazamı düşünüyorsun:good: çünkü çürük yürür gider benim bildiğim
Acaba böle kıyıdan köşeden acaba kasırgada başlamışmıdırki bak şimdi aklıma o geldi
Heart of silence arkadaşımızın tavanı söküp sesi çözmüş ordaki fotoda bütün çürükler gözüküyo o yüzden yani yoksa benimde gözüme hiç batmadı sarı sarı çürükler ama işte acaba içten varmıki çürümeler die bende öle düşündütdümne çürüğü burak yaw??
demeyin böle şeyler
ben daha eser görmedim çürükten inşallah devamında da görmeyiz
bi tek egzos zırt pırt çürüyüp iş çıkartıyo, komple krom mu alsak napsak??
arkadaşlar günlerdir kılavuz peşindeyim
2000 model f kasa
astra classic glnb için kullanım kılavuzu olan var mıııııııııı?