hakkaten hüseyin abi.para kazanmak uğruna aman abi şu sööledir,bu bööledir edasıyla çatur çutur arabaya resmen zarar veriyolar. güvenmediğim yere asla ama asla gitmem ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkaten hüseyin abi.para kazanmak uğruna aman abi şu sööledir,bu bööledir edasıyla çatur çutur arabaya resmen zarar veriyolar. güvenmediğim yere asla ama asla gitmem ben.
Saol Halil ama bu bile beni çok fena yıprattı...Psikopata bağlanıyoru yavaş yavaşş..Bunun sebebide adam gibi bir usta bulamamam..Adam bir yeri yaparken,diğer yerini bozuyo onalrı yaptırayım derken hem stres sahibi hemde boş bir cüzdan sahibi oluyorsunn
Geçmiş olsun mutlu.gerçekten aksi bir günmüş senin içinolsun bununla geçmiş olsun.ama sinirlerini ve demoralize halini direksiyona yansıtma sakın.Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin.Bu tip durumlarda dikkatinin dağılmamasına özen göster kardeşimArkadaşlar bugün baktırmaya gittim..Arkadaşımın bir tanıdığına..Baskı balata dedii.....Şanzumanı indirdi..Bayağı zahmetli bir işmiş hakkatten...Baskı balatayı bir çıkardı...birde ne göreyim plaka 2 parça..Isınıp genleşince problem cıkarmışş...benden önceki sahibine gazlamışlar sach markaydı galiba çıkma bir baskı plaka...Bende sıfır luk marka aldım taktırdımm..Taktıktan sonra şanzumanın içinden sanki metal metale sürtme sesi geldii..Sonra kendi kendine kayboldu...Sonra bir baktık arıza lambası yandı tech 2 ye baktık kablo cıkmış..(ne kablosu bilmiyorumm)...Tam eve giderken sol tekerden bir metal sesi..Tekrar gittim...disk in arka tarafındaki metal yamulmuş diskin arka tarafına sürtüyor...Eve dönerken bir daha frene bastıgımda çık çık sanki taş sıkışmış gibi yada bilya sesi gibi bir ses cıktıı...Amaann dedim o sinirle eve girerken kapıya sürttüm..Kafamdan dumanlar cıkıyor adeta...Fatura 200 baskı-balata,125 işçilik=325 ytl
ya Arkadaşlarim Abilerim..imza Resmi Güzelde, Fun Yani Eglence Yaziyo..biz Fun Diil Fan Iz:d Fan Club Olmali Yazida
ben kendı arabamı kendım yapıyurm bagzen