olsunya sanki eğlence kulübü olsun nocakki eğlenmiyozmu neyse bakalım comin soon diyorum o zmankesinlikle katılıyorum daha öncede söyledim şuan astra eğlence klübü yazıyo imzada onu en kısa sürede düzeltip öyle koyalım imzaya beyler komik duruyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsunya sanki eğlence kulübü olsun nocakki eğlenmiyozmu neyse bakalım comin soon diyorum o zmankesinlikle katılıyorum daha öncede söyledim şuan astra eğlence klübü yazıyo imzada onu en kısa sürede düzeltip öyle koyalım imzaya beyler komik duruyo
o hakkaten ustaymış abi.. iş disiplini ve kültürü olan adam belli ediyor kendini,Geçelerde şanzuman yağı için eski ustama gittim..yapmadım ama deneriz dedi..durdum gittim başka bi ustaya .bu arkadaş renoda usta başıydı. kendi atölyesini actı baya da iyi ( akılı ve zeki ) herneyse gittim şanzuman yağı dedim ( uzun zamandır da tanırım ) tamam ağbi dedi .. yılların deneyimine rağmen aldı telefonu yanımda Balıkesir opel servis baş ustasını arayıp yapacaklarını anlattı atladığım unuttum veya bu arabaya özel bişi varmı diye sordu ve bunları benim yanımda kibirsizce yaptı.. tabi benden 10 puanı kaptı.. bildiğiniz kaç usta böyle bişi yapar hemde müşterinin yanında...
ben imzama açıklama da kattım Efecimya Arkadaşlarim Abilerim..imza Resmi Güzelde, Fun Yani Eglence Yaziyo..biz Fun Diil Fan Iz Fan Club Olmali Yazida
en güzeli bu aslında amaben kendı arabamı kendım yapıyurm bagzen
kendi arabanı da biraz küçült yan yana koy imzayagüzel olmuş hakan abi..ben hem kendi arabamı hem bu resmi eklemek istiyorum nası olcak?
benim arabayı nası küçültcem Hakan abi? direkt imageshack den yükledim küçülmez gibi sanki