Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar mazeretimden dolayı uzun süre aranıza katılamadım:( 13 hazirandan sonra inşallah yine aranızdayım:)
kERİM HOCAM MERAK ETTİM SİZİ ZATEN.BEKLERİZ EN KISA ZAMANDA.BENİM OKUL İŞLEMLERİ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR:)

hondalara pilotaj konuşuyo burakçım ;)
bitane vteci baya ağlatmıştım bi defa :D

walla bilemiyorum Hakan abiya:D :D :D kasırgada bi sorun yokta bende büyük bi ihtimalle var gibi:kop: :kop: :kop:
hondaya da sağlam pilot denk geliyodur tabi ;)
en eski kasa dökük suzuki swiftle bi adam bizim roket pilot bi arkadaşı duman etmişti sahil yolunda uno yu :D:D

burak o 38 plakalar ne öyle ya ağzımın suyundan leptop bozulcak :D
444 özellikle bi içim su mübarek

Onlar benim aşkım abi ya babama o kadar dedim 38 ytl ye astra sedan alacağına 2001-2002 bmw 320i al diye anlatamadık ama bu resimdekiler tek kapı ileride cok paramız olursa almak nasip olur inşallah

Burak abi alalımya sanada bi 94 GSİ:) gerçekten efsane araçlarya;) mesela esk. bi tane 94 GSi getirme planım var burda 94 model ne yazıkki yok varsada sahibi milletden kıskandığı için heralde piyasaya çıkarmıyo:D :D :D

Bmw öncelik tercihim sonrada gsi olabilir sonrada audi a4 seninlede konustuk askerden gelince 30-35 ytl birikime 2004 audi a 4 mu alırsın yoksa 2001 bmw mi diye tartıstık ya bilmiyorum işte audi a 4lerde güzel askere gidip gelelimde kısmet nasip.

bende de 97-98 3.xx compact aşkı var fiyatlar da süper ;)

hala oynanmış ama dışından hiç bişisi belli olmayan bi flaşa servet ödeyebilirim

Bmw öncelik tercihim sonrada gsi olabilir sonrada audi a4 seninlede konustuk askerden gelince 30-35 ytl birikime 2004 audi a 4 mu alırsın yoksa 2001 bmw mi diye tartıstık ya bilmiyorum işte audi a 4lerde güzel askere gidip gelelimde kısmet nasip.
Evet abi dediğin gibi konuşmuştuk:) tabiki abi yani sende haklısın iyi güzel araçlarda işte sonuçta 14 yaşında araçlar:( ama ne bileyim yinede benimde gönlümden geçiyo en azından geçiş döneminde bi kaç ayda olsa sahibi olmak isterim:)

bende de 97-98 3.xx compact aşkı var fiyatlar da süper ;)

Hakan abi, 2 sene beklersen 2006 3.25 ti compact alıcam kısmetse o zaman istediğin zaman alıp binebilirsin...tabi o zamana kadar inşallah sana 1000 kat daha iyi arabalar nasip olur abicim

hala oynanmış ama dışından hiç bişisi belli olmayan bi flaşa servet ödeyebilirim

Hüseyin abicim, babamda vardı flash.yaklaşık 6 sene önce satmıştık o arabayı...gri metalik 1.7 litre..efsane arabaydı..özellikle kalkışlarda:D babam hiç ama hiç gazlamaz ama kalkışta süper bu araba der dururdu:D

Geri