- Konuyu Başlatan
- #2,641
kERİM HOCAM MERAK ETTİM SİZİ ZATEN.BEKLERİZ EN KISA ZAMANDA.BENİM OKUL İŞLEMLERİ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜRarkadaşlar mazeretimden dolayı uzun süre aranıza katılamadım 13 hazirandan sonra inşallah yine aranızdayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kERİM HOCAM MERAK ETTİM SİZİ ZATEN.BEKLERİZ EN KISA ZAMANDA.BENİM OKUL İŞLEMLERİ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜRarkadaşlar mazeretimden dolayı uzun süre aranıza katılamadım 13 hazirandan sonra inşallah yine aranızdayım
walla bilemiyorum Hakan abiya kasırgada bi sorun yokta bende büyük bi ihtimalle var gibihondalara pilotaj konuşuyo burakçım
bitane vteci baya ağlatmıştım bi defa
hondaya da sağlam pilot denk geliyodur tabiwalla bilemiyorum Hakan abiya kasırgada bi sorun yokta bende büyük bi ihtimalle var gibi
burak o 38 plakalar ne öyle ya ağzımın suyundan leptop bozulcak
444 özellikle bi içim su mübarek
Burak abi alalımya sanada bi 94 GSİ gerçekten efsane araçlarya mesela esk. bi tane 94 GSi getirme planım var burda 94 model ne yazıkki yok varsada sahibi milletden kıskandığı için heralde piyasaya çıkarmıyo
Evet abi dediğin gibi konuşmuştuk tabiki abi yani sende haklısın iyi güzel araçlarda işte sonuçta 14 yaşında araçlar ama ne bileyim yinede benimde gönlümden geçiyo en azından geçiş döneminde bi kaç ayda olsa sahibi olmak isterimBmw öncelik tercihim sonrada gsi olabilir sonrada audi a4 seninlede konustuk askerden gelince 30-35 ytl birikime 2004 audi a 4 mu alırsın yoksa 2001 bmw mi diye tartıstık ya bilmiyorum işte audi a 4lerde güzel askere gidip gelelimde kısmet nasip.
bende de 97-98 3.xx compact aşkı var fiyatlar da süper
hala oynanmış ama dışından hiç bişisi belli olmayan bi flaşa servet ödeyebilirim