astra f gsi lar nası ama 2.0 manuel vites tbi bide uçuyo uçuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bi de sfi motor 156 bg ise dadından yenmezastra f gsi lar nası ama 2.0 manuel vites tbi bide uçuyo uçuyo
Efsaneeee başka söze gerek yokHele bi de sfi motor 156 bg ise dadından yenmez
Burakcım bizim arabaların torku kaç nm idi hatırlıyorsan söyle kafama takıldı146 mıydı yoksa?Efsaneeee başka söze gerek yok
6200devirde 100 hp güçBurakcım bizim arabaların torku kaç nm idi hatırlıyorsan söyle kafama takıldı146 mıydı yoksa?
Teşekkürler hemşom6200devirde 100 hp güç
3500devirde 148 nm tork
Benim araba 130 dan sonra zor hızlanıyor gibi geldi bana.Sanki 160 ı geçmeyecek gibi geliyor.Belki biraz daha yol gerekiyor bunun için.Ya da en yüksek tork değeri olan 5000 deviri geçirmemek gerekiyor vites değişimleri için.F kasanın en yüksek tork değeri 3600 d/dak olduğu için 5000 devirde vites değiştirdiği zaman yaklaşık 3600 lerden başlıyor tekrar devirlenmeye.bu da daha iyi ivmelenme sağlar diye düşünüyorum ama hiç denemedim.hız hastası değilim ama merak ettim arkadaşlar.sizde de böyle bir durum var mı??
6200 devir çok değil mi ya Önder? hakkaten maks güç 6200 demi? redline yapıcaz o zaman6200devirde 100 hp güç
3500devirde 148 nm tork