güzel olur hee sedan gsi
tam süpriz olur
tam süpriz olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatta şu kromları çıkarıp eski delikli jantlarıda takimgüzel olur hee sedan gsi
tam süpriz olur
nie önderya bugün yanıma 94 1.6si parketmiş angellı,jantlı walla kasırga yanında şahin gibi duruyorduben hatch sevmem bizim sedana sfi motoru taksak olmaz mı
nie önderya bugün yanıma 94 1.6si parketmiş angellı,jantlı walla kasırga yanında şahin gibi duruyordu
Dikkat ettiysen hiç arkadan forosu yok
hakkını ancak tamponları boyarak verecem ama daha araştırma aşamasındayım çünkü geri dönüşü yok malesef bence 94 model astraların dikiz aynalarıda panjurlarıda harika bide arkada siyah plakalıkta yok bide füme oldumu angellı benim gibi aracı başka yere çekersinburak sende kasırgayı hakkını vererek modla bak o zaman kim şahin oluyo
ne bilim hatchback araçlar hoşuma gitmiyo benim sedanları daha çok seviyorum
bide sfi motor taksak mükemmel olur ama o paraya yeni araç alınır
hakkını ancak tamponları boyarak verecem ama daha araştırma aşamasındayım çünkü geri dönüşü yok malesef bence 94 model astraların dikiz aynalarıda panjurlarıda harika bide arkada siyah plakalıkta yok bide füme oldumu angellı benim gibi aracı başka yere çekersin
walla işte bende ciasay hastası olduğum için benim hoşuma gidiyo ama öncedende bahsettiğim gibi şimdi ailecek kullandığımız için kasırga daha çok fonksiyonlu hatta hiçbi GSi kasırganın eline su dökemez ayrıca geçen aracı test ettik ve cidden ciğeri sağlammış bunu bi kez daha kanıtladı yani kaputla pek uğraşmayı düşünmüyorum ama tamponla jant kafama yatıyo jant ii biraz daha geç olacak gibi lastikte almak lazım angel işi benim yattı artık benim için hayal oburak burda muhalefet durumundayım gsi cılar alınmasın ama 94 lerin o kütük gibi kare aynaları hiç hoşuma gitmio panjur olarak bizimki daha tatlı bnce bizim arka plakalık olmadımı sedanların arkası çok boş duruyo ama angel ve o 94 ön tampon olayı bitirir
bu arada tampon boyası bnmde aklımda ne zaman gls görsem bi tuhaf oluyorum ama önce angel xenon tampon işi yazın sonunda
yuuuh beeaa heralde araçları draglardamı ne kullanmışlar walla kasırganın balatalar 100.000de bi değişti walla dehşet moral veriyolar gerçekten
Mutluya bahsettiğim Caddy ler
arıza yaptı araç diye moral bozanlara ilaç gibi gelir
10bin kmde baskı balata, 3bin ytl masraf allah hiçbirimizn başına vermesin