F ciler Mc de bi ara toplanalımmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle burakyuuuh beeaa heralde araçları draglardamı ne kullanmışlar walla kasırganın balatalar 100.000de bi değişti walla dehşet moral veriyolar gerçekten
Bide Hakan abi eğer moralin bozuksa galerileride gezmeni tavsiye ederim koltuk gıcırtısından tut kapıları kapatırken şakur şukur sesini duyunca bide boyasız astrada bulamayınca dönüşte kasırga gözümde sıfır gibiymiş walla dedim ki bunuda ark.da dedi gerçekten piyasada temiz araç bulmak cidden zor sağıyla soluyla hep oynanmış araçların
hakan abi benimde sol kapıda varya önemli bişey değil sonuçta ağır bi kazası yok kasırganın 100.000 öncesini bayan kullanmış ben gayet normal sorunlardan birisi die düşünüyorum hatta disklerdede çatlak oluşmuş ustamda öle dio bayanın kullandığı bi araçmış çok belli dioaynen öyle burak
benimkinde de boya var gerçi ama
baskı balata hala orj.
DANIEL mc dediğin neresi??
f ciler türkiyenin heryerinde toplanmak çok zor olur
Mutluya bahsettiğim Caddy ler
arıza yaptı araç diye moral bozanlara ilaç gibi gelir
10bin kmde baskı balata, 3bin ytl masraf allah hiçbirimizn başına vermesin
doğal o zamanmc i istanbulda olupta bilmeyen yoktur
mc i istanbulda olupta bilmeyen yoktur
hakan abi benimde sol kapıda varya önemli bişey değil sonuçta ağır bi kazası yok kasırganın 100.000 öncesini bayan kullanmış ben gayet normal sorunlardan birisi die düşünüyorum hatta disklerdede çatlak oluşmuş ustamda öle dio bayanın kullandığı bi araçmış çok belli dio
Fciler gerçekten çok büyük bi kitle oldu Türkiyenin her bir köşesin de hemen hemen Fci var ama İstanbullular olarak buluşmanızı canı yürekten isterim hatta Flerle bağdat caddesinde gezmenizi temenni ederim piyasa görsün F kasaları