nasıl sokemedıler yaa ben kendımıkını kendım soktum ve yenısını taktım basıt bır olay bu bosch marka ıse guzeldır dıgerlenı gec yanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good: :good:Mutlu geçmiş olsun.
Arkadaşlarında dediği gibi ikinci el ne marka olursa olsun illa masraf çıkarıyor.Senin şanssızlığın üst üste gelmesi oldu.İnşallah seni daha fazla üzmez temennisi ile inadına astra f diyorum:good:
efe geçmiş olsun angellar konusundaMutlu abi çok geçmiş olsun..takma kafana..sadece sürüş keyfimizi düşün..arasıra üzüyo bizi f ler ama olsun
bu arada arkadaşlar aldıgım angel eye lar arabaya takılmadan,evde daha kutusunda iken buharlaşma yaptı hemde ne buharlaşma,mercekler görünmüyo.götürdüm verdim.soğudum artık angel a tövbe bundan sonra..sadece xenon unumu takıcam..
Mutlu abi çok geçmiş olsun..takma kafana..sadece sürüş keyfimizi düşün..arasıra üzüyo bizi f ler ama olsun
bu arada arkadaşlar aldıgım angel eye lar arabaya takılmadan,evde daha kutusunda iken buharlaşma yaptı hemde ne buharlaşma,mercekler görünmüyo.götürdüm verdim.soğudum artık angel a tövbe bundan sonra..sadece xenon unumu takıcam..
nasıl sokemedıler yaa ben kendımıkını kendım soktum ve yenısını taktım basıt bır olay bu bosch marka ıse guzeldır dıgerlenı gec yanı
sana da geçmiş olsun Efe, üzüldüm, merakla bekliyodum senin angelli halini,Mutlu abi çok geçmiş olsun..takma kafana..sadece sürüş keyfimizi düşün..arasıra üzüyo bizi f ler ama olsun
Mutlu abi çok geçmiş olsun..takma kafana..sadece sürüş keyfimizi düşün..arasıra üzüyo bizi f ler ama olsun