İnşallah müsait olursak neden olmasın?Memnun olurumabi oktay abiyle beraber geldik saat 5 gibi..haberleşelim abi..yapalım bi buluşma ben gelince..pazar yola çıkıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah müsait olursak neden olmasın?Memnun olurumabi oktay abiyle beraber geldik saat 5 gibi..haberleşelim abi..yapalım bi buluşma ben gelince..pazar yola çıkıyorum
selam efe okulu bitirdin şimdi arabayla ilgileniyorsun bol bol..bende hazırlığı geçtim..bende xenon+angel almak istiyorum ama sen beni soğuttun.bizim burda bir yer var garanti veriyor buğu olmaz dedi.değiştiririm dedi.neyse ben güvenemedim ben angel dan vazgeçtimde..sence ben xenon mu alsam yoksa bu far ampulleriin beyazını philips yada osram mı alsam??
arkadaşlar ve abiler sanki angel olmayınca xenon yerine güzel bir far ampulu de olur mu??
En azından şekil yapcam die şekilden şekile girmiyorsun suskunluğum ASALET'imdendir dieceksin :good:abi teşekkür ederim..utandırıyosunuz beni..biri yakışıklı der biri karizma der..mahçup oluorum siteye..sizin kendi karizmatikliğiniz ve diğer şeyleriniz