oktay abi ben yokum diye kendini kötü dağatmışsın saç sakal karışmış çok yakında kısmetse yanındayım bitecek bu özlem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadşlar benzin motorum yandıı..çin mlı taktırdım..çok sorun olur mu aynı şey değil mi??orjnli çok pahalı....
birde aranızda phılıpsin beyaz ışık veren ampulunü kulluanan var mı??
sercan güle güle kullan.araç benzinle kullanılıyor olsydı iyisini al derdim.ama benzinbi sadece ilk çalıştırmada kullandığın için sorun olmaz.bu arada halil pompayı lpg de çalışmayacak şekilde bağlatmak için lpg nin mikserli olması lazım.çünkü sıralıda ister isemez araç ilk çalıştırmayı benzinle yapıyor
sercan güle güle kullan.araç benzinle kullanılıyor olsydı iyisini al derdim.ama benzinbi sadece ilk çalıştırmada kullandığın için sorun olmaz.bu arada halil pompayı lpg de çalışmayacak şekilde bağlatmak için lpg nin mikserli olması lazım.çünkü sıralıda ister isemez araç ilk çalıştırmayı benzinle yapıyor
bendeki lpg mikserli fakat aracı kesinlikle direk tüple çalıştıramıyorsun; hep benzinle çalışıyor ; bu markadan markaya değişen bir özellik; pompanın susturulması özel bir röleyle yapılıyor; lpg geçiş düğmesinin soketinde benzin ceyranı olmayan araçlar için özel bir röle gerekiyor; ben alarm takmıştım; alarmın içinden çıkan blokaj rölesiyle pompayı iptal ettim; tüpçüler sıralıda iptal etmiyoruz diyorlar ama istenildikten sonra yapılır...
araçlarına xenon istiyen bütün astra f kullanıcıları...ben kendim intenetten araştırdım.xenon yerine kaliteli bir far ampulü beyaz almayı düşünüyorum...adı: philips diamond vision 5000k kullananlar kaliteden memnunlar...deneyeceğim fiyatı 60-70 arası değişiyor xenon ile aynı işi yapar deniyor...