Hüseyin abi 160 kuruşsa süpermiş 210 kuruştan aşağı düşüremedik gitti mereti.Simit LPG 1 depo 36 litre alıyo ve en fazla bir depoyla 302 km yapabildik.Başınız Sağolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin abi 160 kuruşsa süpermiş 210 kuruştan aşağı düşüremedik gitti mereti.Simit LPG 1 depo 36 litre alıyo ve en fazla bir depoyla 302 km yapabildik.Başınız Sağolsun
geçmiş olsun hakan ayrıca hoşgeldin kardeşimo ezik kolay düzelir gibi geldi bana.bir kaportacıya göster istersengeri geldim arkadaşlar,
neler yaptınız bakim ben yokkene
bu arada yokken sitenin otoparkta ...gin biri benim arka tampona yapıştırmış, tampon esneyip eski formunu almış ama içerden eğilmiş kaporta
dışardan bişi belli olmuyo gittiği yere kadar metoduyla kullanıcaz artık
Hüseyin abi 160 kuruşsa süpermiş 210 kuruştan aşağı düşüremedik gitti mereti.Simit LPG 1 depo 36 litre alıyo ve en fazla bir depoyla 302 km yapabildik.
melii başınız sağolsun tanımıyordum ama çok üzüldümAllah kalanlara sabır versinkayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
Çok yakıyomuş seninki.benim araba 250 benzinde yakıyorHüseyin abi 160 kuruşsa süpermiş 210 kuruştan aşağı düşüremedik gitti mereti.Simit LPG 1 depo 36 litre alıyo ve en fazla bir depoyla 302 km yapabildik.
Başın saolsun melii abi walla bilmiyorumkayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
İlker şu bor ne menem bişidir...nette bakındım ama bişi bulamadım... ne markadır piyasadakiler kaç paraya satıyorlar... ben de bi katayım bakım hele hayırlısı ile dönsünde kardeşim...zaten yağın da saati gelecek.. bide arabayı ona tam 29 999. 8 km de verdim...tel etti dediki Bandırmadan full depo LPG .. Muğla girişi almış 63 kayme 392 km 160 kuruş demek...i klima acık ve izmir Aydın otobanında 195 gördüm dedi ( fotolamış) ... görecez bakalım.. bu arada balayında kullanırken dinlemek için ( bendeki mp3 calmıyan her cd yi okumayan bi sony vardı da) pioneer mp3 calar almış 2 jbl kompedantla 450 kaaada baya iyi çalıyor meret ya tertemiz..şu memur ağbime kıyak yapayım demiş.....
İlker şu bor ne menem bişidir...nette bakındım ama bişi bulamadım... ne markadır piyasadakiler kaç paraya satıyorlar... ben de bi katayım bakım hele hayırlısı ile dönsünde kardeşim...zaten yağın da saati gelecek.. bide arabayı ona tam 29 999. 8 km de verdim...tel etti dediki Bandırmadan full depo LPG .. Muğla girişi almış 63 kayme 392 km 160 kuruş demek...i klima acık ve izmir Aydın otobanında 195 gördüm dedi ( fotolamış) ... görecez bakalım.. bu arada balayında kullanırken dinlemek için ( bendeki mp3 calmıyan her cd yi okumayan bi sony vardı da) pioneer mp3 calar almış 2 jbl kompedantla 450 kaaada baya iyi çalıyor meret ya tertemiz..şu memur ağbime kıyak yapayım demiş.....
hoşbuldum kardeşimgeçmiş olsun hakan ayrıca hoşgeldin kardeşimo ezik kolay düzelir gibi geldi bana.bir kaportacıya göster istersen