kayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
Başınız sağolsun Turan Elmaağaçlı sanırım.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
başın sağolsun melii abikayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
Aşkolsun sercan biz adam değil miyiz
geri geldim arkadaşlar,
neler yaptınız bakim ben yokkene
bu arada yokken sitenin otoparkta ...gin biri benim arka tampona yapıştırmış, tampon esneyip eski formunu almış ama içerden eğilmiş kaporta
dışardan bişi belli olmuyo gittiği yere kadar metoduyla kullanıcaz artık
başın sağolsun....kayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........
Alican biz de 2 gün önce arkadaşın 1.4 benzinli kangoo'suna koyduk bor power'i.çekişi baya farketti 3 le çıktığı yeri 4 le çıkıyor araba.ve dediğin gibi sesi kayboldu motorun.sen de çekiş farkını hissetmişsindir.bu çekiş artışı yakıta da yansıyacaktır muhtemelen:good:
Başınız Sağolsunkayserı tayfası benım akrabayı bıcaklamıslar kayserının unlu mımarlarından tanıyan varmı rahmetlı olmus ........