bu işte var bi iş
tabi kendimden de kıllanmıyo değilim 5-6 bin devirden aşağı vites değiştiresim gelmiyo tabi gençlik ateşi laf anlatamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu işte var bi iş
Murat abi banada az geldi km..Galiba sen lpg ile olan mesafeyi sölüyosun dimi..Eğer öleyse iyi bir mesafe..
ya kaçarsın hafta içi tabe çeşmeye biz pazara opel cemaati olarak gidiyoz haberin varmıydı bilmiorum yoksa bile şimdi oldu :good:hüseyin abiye tamamen katılıyorum bugün çeşmeye gittim otomatik f'imle lpg de 160kuruş yakmış giderken 90 gibi gittim dönüşte 120-130 klimalı geldim...bende şaşırdım..uzun yol az yaktırıyor...bende alıştım hüseyin abii.....
Taktığınız cihazlar jbl güzel ve geçerli speakler (amfisiz ve sub'suz çalıştıracaksanız beklediğiniz verimi alırsınız!!!! ama amfi ve subwofunuz varsa bunun yerine 1 tk gto6507 kompenant daha ii olurdu die düşünüyorum zevkler ve renkler tartışılmaz) jbl komp ların ve speak ların en güzel tarafı sesi tok olarak yansıtmasıdır kulakta aşırı bi zırıltı pek yaratmaz müzik ruhun gıdasıdırMurat SÖNMEZ kardeş JBL P953 hoparlörler için yorumun nedir.. mallar geldi ama henüz takılmadı arabaya..
ya wmeli her seferinde geç kalıosun benden sonra nolor bakem burdaben geldımmm ne oluyor bakem burda ?