Astra F Kullanıcıları Buraya

Murat abi banada az geldi km..Galiba sen lpg ile olan mesafeyi sölüyosun dimi..Eğer öleyse iyi bir mesafe..

Ah be kardeşim bu benzin pahalılığında LPG siz araça binmek çok duygusallık gerektiriyor.. bende acayip katı birisi olarak LPG ..ve de bundan böyle de sadece otomatik derim..haaaaa sakın kullanıp alışayım demeyin ara sıra manuele binince rahmet okur .. otomatiğin kıymetini anlarsınız..

hüseyin abiye tamamen katılıyorum bugün çeşmeye gittim otomatik f'imle lpg de 160kuruş yakmış giderken 90 gibi gittim dönüşte 120-130 klimalı geldim...bende şaşırdım..uzun yol az yaktırıyor...bende alıştım hüseyin abii.....

Millet ne kadar utandım bilemezsiniz.. kardeş evlenip benim F ile balayına Fethiye 'ye gittiydi ya bugün dönüş yolunda Muğlaya az bi mesafe kala radyatör su koymuş....ya adam bal ayında bide arabayla uğraşmış...her ne ise yetkili servis 650 çekmiş. bi tanıdık arkadışımızı bulup özel bi serviste 250 işçilik dahil halletmiş amma canım çok sıkıldı..Selcan seninkide değişmişti yanılmıyorsan ne kadardı..delphi GM takmışlar..

hüseyin abiye tamamen katılıyorum bugün çeşmeye gittim otomatik f'imle lpg de 160kuruş yakmış giderken 90 gibi gittim dönüşte 120-130 klimalı geldim...bende şaşırdım..uzun yol az yaktırıyor...bende alıştım hüseyin abii.....
:confused: ya kaçarsın hafta içi tabe çeşmeye biz pazara opel cemaati olarak gidiyoz haberin varmıydı bilmiorum yoksa bile şimdi oldu :good:

Murat SÖNMEZ kardeş JBL P953 hoparlörler için yorumun nedir.. mallar geldi ama henüz takılmadı arabaya..

Murat SÖNMEZ kardeş JBL P953 hoparlörler için yorumun nedir.. mallar geldi ama henüz takılmadı arabaya..
Taktığınız cihazlar jbl güzel ve geçerli speakler (amfisiz ve sub'suz çalıştıracaksanız beklediğiniz verimi alırsınız!!!! ama amfi ve subwofunuz varsa bunun yerine 1 tk gto6507 kompenant daha ii olurdu die düşünüyorum zevkler ve renkler tartışılmaz) jbl komp ların ve speak ların en güzel tarafı sesi tok olarak yansıtmasıdır kulakta aşırı bi zırıltı pek yaratmaz müzik ruhun gıdasıdır

Geri