izmirde polise yakalanma ihtimali yüksek ben seninkinin bi açığını çekticem..fiyat iyimiş
Filmlerim baya koyuydu numarasını bilmiyorum komple 85 e cektırmıstım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izmirde polise yakalanma ihtimali yüksek ben seninkinin bi açığını çekticem..fiyat iyimiş
Gerçekten çok süper durmuş araç Burak abi şimdi peki flimleri söktürdünmü duruyomu sormamın sebebi polis durdurmu hiç
Gerçekten çok süper durmuş araç Burak abi şimdi peki flimleri söktürdünmü duruyomu sormamın sebebi polis durdurmu hiç
1-)Saol mutlu abi allaha şükür kavuştumakduman;655963 [COLOR=red' Alıntı:*[/color] Burak arabana kavuşmuşsun sonunda...Hadi hayırlı olsun.....
* Bu arada Sercan ben sana film yerine siyah perde tavsiye ederim ....Yani ben öle yapıcam...HAni şu tül şeklinde olanlar...Arka cam tavanına monteli ucunda halka vasıtasıyla açıyosun falan...Yanlarada oluyor..
* Arkadaşlar felaketler bir türlü peşimi bırakmıyor...Bugün biraz hırpaladım arabayı hemen cevap geldii....Sol ön teker akis körüğü kelepçesinde kurtulmuş(parçalanmış) ve içindeki bütün gres yağını janta boşaltmış...Yarın iş başa düştü......
* Bu arada A.kerim nerelerde görünmüyor...
1-)
4-)Walla çok büyük geçmiş olsun ya şu sonya amma nazlandıya peki abi bakıma girdiğinde usta bakmamışmıydı mesela benimde sağ keçede yırtılma varmış eğer değiştirmezsek burdan yağı boşaltır dediydi bizde değiştirdiydik inş. abi sorun çıkmaz cidden en az bende senin kadar üzüldümya neden bu kadar nazlanıyo anlam veremedim :sorry:
Geçmiş olsun mutlu abi sen en iyisi araştır en iyi hangi servisse oraya git bence ustadan kaynaklanan sorun yoksa inan bu araçlar o kadarda kötü bi araç değilya ama şunu söleyim Mutlu abi opellerde böle bi sorun var her ustayı beğenmiyo (ne demek istediğimi anlamışsındır ) eğerki aracın huyunu bilmiyorsa araçta huysuzlanıp duruyo malesefBurakçım bu sorunun neden kaynaklandığını biliyorum aslında,hala rahmetle andığım baskı balatayı değiştirdiğim yerdeki elemanlar....Sert çekiç darbeleri atmıştı sökerken,takarkende alel acele toplamayacalıştı ve sonuç...O toplamadan sonra böle teker teker cıkıyo naneleri....
biraz önce gedizlere gittik astra sedan a bakmaya ailecek adamlar bizim astraya 10,000ytl verdi 1,3cdti enjoy+sp astra sedan a da 37,800ytl dedi cosmo ya da 42-43 civarı filan dedi hatırlamıyorum yüksek geldiği için aklımda tutmak istemedim heralde fiyatlar yıl sonunda da böyle olucak bu seneyi böyle kapatır dedi ama ben pek inanmadım genelde aralıkta çok iyi oluyor fiyatlar. Bizde eylül ekim gibi arabayı iyi bir fiyata satıp aralık gibi almaya karar verdik fiyatlar düşerde bu fiyata cosmo alabilirsek çok güzel olur tabi ama inceledim cosmo ve enjoy+sp arasında 5,000ytl edicek bi fark göremedim cosmonun xenon paketsiz bi anlamı yok xenon paket alınca da fiyat uçuyo zaten cosmo alıcağıma enjoya sunroof alırım daha iyi olur bizim F e de 10,000 vermeleri mantıklı geldi bana çünkü adam 10,000 a alıcakki sonra 12,000-12,500 e satıp para kazanıcak onlarda haklı.