Astra F Kullanıcıları Buraya

dsc04728yi1.jpg

Filmlerim baya koyuydu numarasını bilmiyorum komple 85 e cektırmıstım
izmirde polise yakalanma ihtimali yüksek ben seninkinin bi açığını çekticem..fiyat iyimiş

* Hakan asıl askerlik yerim kırklareli-vize 4. dağ komando tugayıydı....Sonra burdan bizi seçmelerle marmara ereğlisine götürdüler....Ama genel olarak süperdi nöbet yok,sivilsin,ve rengarenk insan toplulukları.....

* Melii....Mercedesin ve Bmw nin resimlerini sahibinden comdan aldımm...On numara resim cekmişler bana göre....Çok baba duruyorlar..

* Burak arabana kavuşmuşsun sonunda...Hadi hayırlı olsun.....

* Murat abii ben hala benzin kullanıyorumm....Borçlarım var..Eger boynumu cevirebilirsem ki bu 2009 ilk baharında olur nasipse lpg ye bende geçicemm..

* Bu arada Sercan ben sana film yerine siyah perde tavsiye ederim ....Yani ben öle yapıcam...HAni şu tül şeklinde olanlar...Arka cam tavanına monteli ucunda halka vasıtasıyla açıyosun falan...Yanlarada oluyor..

* Arkadaşlar felaketler bir türlü peşimi bırakmıyor...Bugün biraz hırpaladım arabayı hemen cevap geldii....Sol ön teker akis körüğü kelepçesinde kurtulmuş(parçalanmış) ve içindeki bütün gres yağını janta boşaltmış...Yarın iş başa düştü......

* Bu arada A.kerim nerelerde görünmüyor...

Son düzenleme:
akduman;655963 [COLOR=red' Alıntı:
*[/color] Burak arabana kavuşmuşsun sonunda...Hadi hayırlı olsun.....

* Bu arada Sercan ben sana film yerine siyah perde tavsiye ederim ....Yani ben öle yapıcam...HAni şu tül şeklinde olanlar...Arka cam tavanına monteli ucunda halka vasıtasıyla açıyosun falan...Yanlarada oluyor..

* Arkadaşlar felaketler bir türlü peşimi bırakmıyor...Bugün biraz hırpaladım arabayı hemen cevap geldii....Sol ön teker akis körüğü kelepçesinde kurtulmuş(parçalanmış) ve içindeki bütün gres yağını janta boşaltmış...Yarın iş başa düştü......

* Bu arada A.kerim nerelerde görünmüyor...
1-)Saol mutlu abi allaha şükür kavuştum:) :D

2-)walla abi inş. şu benzin ızdırabından kurtulursun;)
3-) walla abi perdeler şahsen benim hoşuma gitmiyor ama :( yinede sercan abim bilir sonuçta tavana filan monte etmek için uğraşcaklar film bence daha iyi :o fazla koyu olmazsa sorun çıkarcaklarını pek sanmıyorum;) çünkü daha geçen arkadaşta arkalarda film vardı hemde en koyusu diyebilirim ;) ve muayeneden hiçbi pürüz çıkmadan geçti :) ama sadece arkalarda vardı :D biraz fazla sırıtıyo ama en azından faydasını bu sıcaklarda görüyoruz ;)
4-)Walla çok büyük geçmiş olsun ya şu sonya amma nazlandıya :( peki abi bakıma girdiğinde usta bakmamışmıydı :( mesela benimde sağ keçede yırtılma varmış eğer değiştirmezsek burdan yağı boşaltır dediydi :( bizde değiştirdiydik ;) inş. abi sorun çıkmaz cidden en az bende senin kadar üzüldümya :( :( :( neden bu kadar nazlanıyo anlam veremedim :sorry: :cry:
5-)Burada Kerim abide dediğin abi benimde dikkatimi çekti nerelerdeki :)

Ben filmleri gecen sene temmuzda kıbrısta çektirmiştim hem aşırı güneş ışınlarından korunmak hemde aracın içerisinin görünmemesi

için ilk günlerde özelliklede akşamları sokak lambası olmayan caddelerde sağımı solumu göremiyordum hele ki aynadan bakınca arka

taraf zifiri karanlık özellikle yağmur yağan akşamlardada geceleri dışarısı zor görünüyordu ama zamanla alıştım film çektirmeye

gittiğimizde elimizde bunlar var standart dediler zaten kıbrısta bu tür şeyler sorun olmadığı için tüm türkiye plakalar neredeyse

filmliydi şubatta türkiyeye geldim gemiden akşam 9 gibi indim taşucu-mersin yolunda polis arac muayanesine bakmak için çevirdi ön

cama filmler yasak diye de ekledi bende kıbrıstan geliyorum en kısa zamanda sökeceğim dedim ve triptik belgelerini gösterdim zaten

mart gibide söktüm sadece arka cam duruyor.

dsc04461qz1.jpg

Son düzenleme:
1-)

4-)Walla çok büyük geçmiş olsun ya şu sonya amma nazlandıya :( peki abi bakıma girdiğinde usta bakmamışmıydı :( mesela benimde sağ keçede yırtılma varmış eğer değiştirmezsek burdan yağı boşaltır dediydi :( bizde değiştirdiydik ;) inş. abi sorun çıkmaz cidden en az bende senin kadar üzüldümya :( :( :( neden bu kadar nazlanıyo anlam veremedim :sorry: :cry:

Burakçım bu sorunun neden kaynaklandığını biliyorum aslında,hala rahmetle andığım baskı balatayı değiştirdiğim yerdeki elemanlar....Sert çekiç darbeleri atmıştı sökerken,takarkende alel acele toplamayacalıştı ve sonuç...O toplamadan sonra böle teker teker cıkıyo naneleri....

Burakçım bu sorunun neden kaynaklandığını biliyorum aslında,hala rahmetle andığım baskı balatayı değiştirdiğim yerdeki elemanlar....Sert çekiç darbeleri atmıştı sökerken,takarkende alel acele toplamayacalıştı ve sonuç...O toplamadan sonra böle teker teker cıkıyo naneleri....
Geçmiş olsun mutlu abi sen en iyisi araştır en iyi hangi servisse oraya git bence ustadan kaynaklanan sorun :( yoksa inan bu araçlar o kadarda kötü bi araç değilya :( ama şunu söleyim Mutlu abi opellerde böle bi sorun var her ustayı beğenmiyo;) (ne demek istediğimi anlamışsındır:o ) eğerki aracın huyunu bilmiyorsa araçta huysuzlanıp duruyo malesef :(

biraz önce gedizlere gittik astra sedan a bakmaya ailecek adamlar bizim astraya 10,000ytl verdi 1,3cdti enjoy+sp astra sedan a da 37,800ytl dedi cosmo ya da 42-43 civarı filan dedi hatırlamıyorum yüksek geldiği için aklımda tutmak istemedim heralde :D fiyatlar yıl sonunda da böyle olucak bu seneyi böyle kapatır dedi ama ben pek inanmadım genelde aralıkta çok iyi oluyor fiyatlar. Bizde eylül ekim gibi arabayı iyi bir fiyata satıp aralık gibi almaya karar verdik fiyatlar düşerde bu fiyata cosmo alabilirsek çok güzel olur tabi ama inceledim cosmo ve enjoy+sp arasında 5,000ytl edicek bi fark göremedim cosmonun xenon paketsiz bi anlamı yok xenon paket alınca da fiyat uçuyo zaten :D cosmo alıcağıma enjoya sunroof alırım daha iyi olur :D bizim F e de 10,000 vermeleri mantıklı geldi bana çünkü adam 10,000 a alıcakki sonra 12,000-12,500 e satıp para kazanıcak onlarda haklı.

biraz önce gedizlere gittik astra sedan a bakmaya ailecek adamlar bizim astraya 10,000ytl verdi 1,3cdti enjoy+sp astra sedan a da 37,800ytl dedi cosmo ya da 42-43 civarı filan dedi hatırlamıyorum yüksek geldiği için aklımda tutmak istemedim heralde :D fiyatlar yıl sonunda da böyle olucak bu seneyi böyle kapatır dedi ama ben pek inanmadım genelde aralıkta çok iyi oluyor fiyatlar. Bizde eylül ekim gibi arabayı iyi bir fiyata satıp aralık gibi almaya karar verdik fiyatlar düşerde bu fiyata cosmo alabilirsek çok güzel olur tabi ama inceledim cosmo ve enjoy+sp arasında 5,000ytl edicek bi fark göremedim cosmonun xenon paketsiz bi anlamı yok xenon paket alınca da fiyat uçuyo zaten :D cosmo alıcağıma enjoya sunroof alırım daha iyi olur :D bizim F e de 10,000 vermeleri mantıklı geldi bana çünkü adam 10,000 a alıcakki sonra 12,000-12,500 e satıp para kazanıcak onlarda haklı.

alican öncelikle yetkili servislere takas için araç verilmez değerinin altında fiyat biçerler (sebebi belli onlarda kar edecek )
ayrıca her yıl yılbaşına bir hafta kala fiyatlarda 5bin ytl civarı indirimler oluyo yeni araç alacaksanız bence o zamanı bekleyin(adamın değişmez demesi elindekini satma isteğindendir :D )

Geri