Astra F Kullanıcıları Buraya

alican öncelikle yetkili servislere takas için araç verilmez değerinin altında fiyat biçerler (sebebi belli onlarda kar edecek )
ayrıca her yıl yılbaşına bir hafta kala fiyatlarda 5bin ytl civarı indirimler oluyo yeni araç alacaksanız bence o zamanı bekleyin(adamın değişmez demesi elindekini satma isteğindendir :D )

tabi zaten burda adam 12 verirken gidip enayi gibi 10 a verilirmi:D zaten şu an alma gibi bi durumumuz da yok yıl sonuda 5,000 filan inerse cosmo alınır aynı paraya. adamda satmak için böyle diyor tabi görevi :) bide yağ çekiyorlar küçük bi kart verdi üstünde siz özelsiniz yazıyor içinde kartvizit var üstüne nazar boncuğu takmışlar filan:D yanda peugeoth renault filanda vardı hiç girme ihtiyacı hissetmedim:) honda vardı ama nasılsa dizeli yok diye bakmadık

Arkadaşlar kardeşim balayından dönüşünde Muğla Ekin Oto özel OPEL servisinde radyatörü değiştirmiş. ilgi ve alakalarından son derece memnun kalmış oldukça iyi bi fiyata ile de olayı hal ettmişler bir çok değerimizi yitirdiğimiz bu dönemlerde yolda kalana '' yakaladık bi keriz '' olarak görmeyerek yaptıkları asil davranışları için tekrar tekrar teşeşekür ederim...

Son düzenleme:
biraz önce gedizlere gittik astra sedan a bakmaya ailecek adamlar bizim astraya 10,000ytl verdi 1,3cdti enjoy+sp astra sedan a da 37,800ytl dedi cosmo ya da 42-43 civarı filan dedi hatırlamıyorum yüksek geldiği için aklımda tutmak istemedim heralde :D fiyatlar yıl sonunda da böyle olucak bu seneyi böyle kapatır dedi ama ben pek inanmadım genelde aralıkta çok iyi oluyor fiyatlar. Bizde eylül ekim gibi arabayı iyi bir fiyata satıp aralık gibi almaya karar verdik fiyatlar düşerde bu fiyata cosmo alabilirsek çok güzel olur tabi ama inceledim cosmo ve enjoy+sp arasında 5,000ytl edicek bi fark göremedim cosmonun xenon paketsiz bi anlamı yok xenon paket alınca da fiyat uçuyo zaten :D cosmo alıcağıma enjoya sunroof alırım daha iyi olur :D bizim F e de 10,000 vermeleri mantıklı geldi bana çünkü adam 10,000 a alıcakki sonra 12,000-12,500 e satıp para kazanıcak onlarda haklı.

f den h'e geçicen yani kafaya koydun :D
hayırlısı

Arkadaşlar kardeşim balayından dönüşünde Muğla Ekin Oto özel OPEL servisinde radyatörü değiştirmiş. ilgi ve alakalarından son derece memnun kalmış oldukça iyi bi fiyata ile de olayı hal ettmişler bir çok değerimizi yitirdiğimiz bu dönemlerde yolda kalana '' yakaladık bi keriz '' olarak görmeyerek yaptıkları asil davranışları için tekrar tekrar teşeşekür ederim...

valla senin kardeş şanslı adammış abi
bırak tatil yolunda kalmayı insanlar yaşadığı yerde esnaf kılığındaki şerefsizlerin eline düşüyor, adam yolda güzel bi yere denk gelmiş

ısparta fiat servisi, bildiğim arızalı parçayı bana göndermeyi reddedip çekiciye yönlendirmişti beni 2003 yılıydı çekici 100ytl istemişti, servise ısrarla benzin pompam arızalı bi araca verin getirin takın parası neyse verim dememe rağmen servise getirin diye ısrar etti
ben de keçiborluda bi motosiklet tamircisi buldum 13-14 anahtar dı sanırım var mı dedim var abi dedi, o zaman gel şunu sökcez dedim tamam abi dedi,
aldım pompayı elime diğer arkadaşın arabayla gittim servise aldım parçayı taktım güzel, tamirciye de bi 10 kaat attım
bilmesek çekici bize güzeelce tatil masrafını yerleştircekti...

opel astra sizce ne zaman bir sonraki modele geçer? yani 2004'de yeni kasa astralar piyasaya çıktı, birsonraki versiyon ne zaman çıkar sizce ?

opel astra sizce ne zaman bir sonraki modele geçer? yani 2004'de yeni kasa astralar piyasaya çıktı, birsonraki versiyon ne zaman çıkar sizce ?
biz yeni versiyonları daha klasik olmak için takip ediyoruz sadece :D:D
yenisinin çıkması bizi çok etkilemiyor bizimkiler daha bi eski oluyor :D
önceden eskikasa astraydı
sonra 2 önceki kasa oldu
bi yenisi daha çıkarsa :D 3 önceki felan zor olcak ilk astra dicez :D

2009 da yeni kasa hb ler 2012 de yeni kasa sedanlar gelicek dün bayiden öğrendim. yani sedan f i olanlar önümüzdeki 3 seneyi de iki önceki astra sedan diye geçirebilicek ama hb olanlar 3 önceki astra dicekler :)

Biz h kasayı spor paketle birlikte 37e almıstık su an 35500 e dusmus :(

Dün aksamda birisi benim sol ön camurluga yumruk atmıs hafifi eziklik var

Geri