Astra F Kullanıcıları Buraya

2009 da yeni kasa hb ler 2012 de yeni kasa sedanlar gelicek dün bayiden öğrendim. yani sedan f i olanlar önümüzdeki 3 seneyi de iki önceki astra sedan diye geçirebilicek ama hb olanlar 3 önceki astra dicekler :)

ilk astra dicem ben :D daa pratik :D tamam iyicene klasik oldu bizimkiler, şu kadett lerin nesli tükenince f kasaların çağı açılacak :D:D

Biz h kasayı spor paketle birlikte 37e almıstık su an 35500 e dusmus :(

Dün aksamda birisi benim sol ön camurluga yumruk atmıs hafifi eziklik var
geçmiş olsun burak
zaten arabaların başına ne geliyosa durduğu yerde geliyo

abilerim ve arkadaşlar sislerin beyaz olması mümkün mü??osramda var mı acaba ya..

f kasacılar duydunuz mu??

vize işlemleri değişmiş....artık 147 maddelik bir kurallar var eğer araban bu kurallara uymuyorsa vizeden kesinlikle geçirmiiyorlar...mutlaka kolay bir yolu olması lazım bu işin...bir abimize lastiklerin üretim tarihi eksik olduğu için 4 lastik değiştirtmişer..araba hb olduğu için tüpü simit tüp yap demişler...arabanın frenlerini bile testten geçiriyorlar....

ben filmden vazgeçiyorum...ayrıca eğer arabanda kuralalra uygun olmayan bir durum varsa film vb şeyler orada ceza kesiliyormuş..54 ytl vizesi yakın olanlar yandı vallah...benim bir buçuk senem var..

vize işlemleri değişmiş....artık 147 maddelik bir kurallar var eğer araban bu kurallara uymuyorsa vizeden kesinlikle geçirmiiyorlar...mutlaka kolay bir yolu olması lazım bu işin...bir abimize lastiklerin üretim tarihi eksik olduğu için 4 lastik değiştirtmişer..araba hb olduğu için tüpü simit tüp yap demişler...arabanın frenlerini bile testten geçiriyorlar....

ben filmden vazgeçiyorum...ayrıca eğer arabanda kuralalra uygun olmayan bir durum varsa film vb şeyler orada ceza kesiliyormuş..54 ytl vizesi yakın olanlar yandı vallah...benim bir buçuk senem var..

bi ay önce yaptırdık daha istanbulda bu sisteme geçilmemiş arabayı bile görmediler :D

Bildigim kadarıyla artık arac muayeneleri özelleştiriliyor yani orada çalışan eş dost akraba birini bulunca sorun kalmayacak diye düsünüyorum benimkide subat 2009 da o zamana satarmıyım ne olur bilmem ama arka cam filmli plakalar mühürsüz :)

ıyı akşamlar astra f cıler
bugun astraya bakım yaptırdık biraz.yağ değişimi polen benzın hava fıltrelerı değişimi bı ıkı ufak pul cam sılme suyu ve bujılerı değiştirdik 134 lıra.araba zıpkın gıbı oldu maşallah.dun arkadaşlarlar pazara gıttık bızım arabayıda pazar dışına bıraktık donuşte baktık etrafında bırı dolaşıyor yaklaşınca arabaya bınmek ıçın kapıları açınca adam bırde ıçını ınceledı.ne model sordu nede araba sızınmı dıye abı kaç para ıstıyorsun dedi.satmıyorum abı deyınce bırazda bozuldu.astralarınızın kıymetını bılın.bu arada trıgerın zamanı geldı.usta 400/500 arası tutar dedi.değiştiren varmı ne kadara değiştirdi.
bırde bugun akduman ıle yanı mutlu ıle tanıştık sukur olsun :) arabasıda guzel kendıde guzel arkadaşın.yarında ınşallah zaman bulabılırsek oturup uzun uzun konuşuruz.
gunlerınız guzel aracınızda astra f olsun olsun gununuz dahada guzel olsun...

şu özel şirketlere devriyle alakalı bir durum, bazı şehirlerde halen geçilmedi, gittiğimiz muayene istasyonuna göre değişiyo,
benimki kasımda bakalım ne olcak :rolleyes:

ıyı akşamlar astra f cıler
bugun astraya bakım yaptırdık biraz.yağ değişimi polen benzın hava fıltrelerı değişimi bı ıkı ufak pul cam sılme suyu ve bujılerı değiştirdik 134 lıra.araba zıpkın gıbı oldu maşallah.dun arkadaşlarlar pazara gıttık bızım arabayıda pazar dışına bıraktık donuşte baktık etrafında bırı dolaşıyor yaklaşınca arabaya bınmek ıçın kapıları açınca adam bırde ıçını ınceledı.ne model sordu nede araba sızınmı dıye abı kaç para ıstıyorsun dedi.satmıyorum abı deyınce bırazda bozuldu.astralarınızın kıymetını bılın.bu arada trıgerın zamanı geldı.usta 400/500 arası tutar dedi.değiştiren varmı ne kadara değiştirdi.
bırde bugun akduman ıle yanı mutlu ıle tanıştık sukur olsun :) arabasıda guzel kendıde guzel arkadaşın.yarında ınşallah zaman bulabılırsek oturup uzun uzun konuşuruz.
gunlerınız guzel aracınızda astra f olsun olsun gununuz dahada guzel olsun...
netten triger seti fiyatlarına bakabilirsin o kadar değildi bizimkiler diye hatırlıyorum, parçaları kendin alırsan daha ucuza gelebilir.

Geri