Aramizda Kaç Tane Hem F Kasa Hem Otomatik Vites Var Acaba???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hem otomatik vitesim hemde astra f im Sercan
Burak çelik Canttan önce Bence Tamponlari Boyatsin..
Tabiki ii olurda İlker abi nasıl bi tip jant yakışır ayrıca bizim jantlar 14" öle dimi eğer öleyse bide lastik değiştirmek lazım semeriyle seksene mal olur ama o görüntü için değerBu arada burak senin arabaya çelik jant da iyi gider hani
kasırgayı kaybediyoruz demekTüm F kasacılara üzücü haberim var
Aracın borcu bittiği zaman büyük ihtimal G kasa ya CD yada N-JOY alma ihtimalimiz var
Eğer aracın borcu bitip değiştirmezsek tampon,jant,cam filmi bide ön logoyu iptal edip baklava dilimli saç yapcam ama dediklerim heralde 1.600 ytlye hallolur heralde ama aracı satmazsak :good:
Şuan gerçekten çok kararsızım bi yandan Kasırgaya kıyamıyorum bi yandanda N-JOY'u düşündükçe açıkcası satmakta cazip geliyo ama herşeyin hayırlısı
Hayırlısı Hakan abi tabi kesin bişey yok ama eğer Kasırgayı 13'e satabilirsek üstüne 7 milyar koydukmu temiz N-joy var hesapta ama dediğim gibi kesin bişey yok ayrıca kafamda baya karışık ya sen olsan napardın Hakan abi bi diyorum 1-2 milyar bu arabaya harca paşalar gibi bin diyorum biyandanda bi kaç daha koy donanımlı bi G kasaya bin diyorum anlıcan baya bi karıştı kafam eğer dediklerimi yaparsamda Kasırga baya dehşet olcak ya neyse herşeyi zaman gösterecekkasırgayı kaybediyoruz demek
hadi hayırlısı n-joy da yakışır kardeşime
Hayırlısı Hakan abi tabi kesin bişey yok ama eğer Kasırgayı 13'e satabilirsek üstüne 7 milyar koydukmu temiz N-joy var hesapta ama dediğim gibi kesin bişey yok ayrıca kafamda baya karışık ya sen olsan napardın Hakan abi bi diyorum 1-2 milyar bu arabaya harca paşalar gibi bin diyorum biyandanda bi kaç daha koy donanımlı bi G kasaya bin diyorum anlıcan baya bi karıştı kafam eğer dediklerimi yaparsamda Kasırga baya dehşet olcak ya neyse herşeyi zaman gösterecek